Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Sinful Elegant Analplugg i Glass - Medium var 1

Oversikt

Er du klar til å ta det neste skrittet innenfor analstimulasjon? Så er Sinful Elegant Anaplugg i Glass Medium et godt valg for deg.

Analplugger en laget i glass og den etterlater deg med en deilig følelse av å bli fylt godt opp. Bruk den som en del av et pirrende forspill eller under selve akten for å oppnå et mer intenst klimaks.

Glasspluggen har et kurvet design og en glatt overflate, så den føles behagelig i og rundt anus. Den kan kjøles ned og varmes opp for å gi en ekstra sansefull opplevelse ved å leke med temperatur.

Pluggen er enkel å føre inn. Den har en diameter på 4 cm og en lengde på 13,3 cm, hvor 11 kan føres inn. Analpluggen har en god fot, som fungerer som en stopper, så du er sikret en trygg opplevelse.

Alle Sinfuls glassprodukter er håndlagde og kan derfor variere litt i størrelse og form. Du får dermed et unikt produkt hver gang.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Massiv, glatt, tung, litt klųnete, men verdt pengene
HoneyBunny - 2. jan. 2020
Naturligvis bųyer en buttplugg av glass en millimeter, og dette er med på å tenne deg litt med fųlelsen av noe hardt og stivt i denne stųrrelsen. På den annen side glir glass enormt lett, så med litt glidemiddel glir det raskt opp til tross for diameteren — og har du en partner, fųles det jevnt og deilig. Som de andre skriver, stųrrelsen gjųr den tung. Fųrst og fremst fųles det veldig deilig. Ulempen er imidlertid at den kan skli ut igjen på grunn av vekten hvis tyngdekraften vil det. Stopperen kan ikke alltid holde den inni, noe som gjųr den litt klųnete. Imidlertid et superkult design og den er verdt pengene! P.S. Når kommer den i en stor stųrrelse? ;)
0
Nydelig opplevelse
simone - 27. apr. 2019
Vi kjųpte denne til bruk hjemme for å gjųre vanlig analsex litt mer pirrende. Vi er veldig fornųyde med opplevelsen. Som med denne gjennomsiktige glasspluggen, som var litt skremmende i starten. I tillegg tenkte jeg at man fųler produktet mer fordi det er litt tyngre å ha inni under sex. Vi anbefaler dette til alle nysgjerrige par.
0
Nydelig og fyldig
Den anale nyteren - 12. jul. 2018
Denne pluggen er fantastisk. Den er ganske stor og fyller deg godt ut, og treffer også litt i prostata. Den er litt tung, men for meg er det bare ekstra nytelse.
0
elegant design
Scoop - 18. aug. 2017
Elegant design, men er imidlertid veldig tung
0
Nydelig og behagelig
Hannah - 24. mar. 2021
Kjęresten min elsker det. Glass er vanvittig fint. Det er rart at glass kan fųles så intenst.
0
Veldig bra
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg liker det veldig godt ?
Maskinoversettelse fra sinful.se
Sexy
Anonymous - 13. mar. 2024
God form på pluggen, enkel å bruke da den er formet slik at den glir lett inn! Det eneste negative er at den blir litt for glatt med glidemiddel så den har en tendens til å komme ut.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Større enn forventet
Anonymous - 13. mar. 2024
Men det fungerte, det var spennende!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Pluggen sitter ikke fast!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg elsker følelsen av en glassplugg i rumpa, men pluggen sitter ikke fast, den bare glir ut hele tiden. Hvis pluggen ikke hadde vært så tykk i bunnen, hadde lukkemuskelen kunnet klemme litt bedre, og da hadde den sittet litt bedre fast.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Superbra
Anonymous - 13. mar. 2024
10 av 10 vil anbefale
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Sinful Elegant Analplugg i Glass - Medium

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful