Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Sinful Fjernbetjent Vibratoregg var 1

Sinful Fjernbetjent Vibratoregg

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Sinful Fjernbetjent Vibrator Egg er ideelt til frekke parleker enten hjemme eller ute i det offentlige rom. Vibratoregget leveres med en trådløs fjernbetjening, slik at dere har full frihet til å bruke egget hvor og når dere føler for det. Tross sin beskjedne størrelse og diskrete utseende, er Sinfuls Fjernbetjente Vibrator-egg et svært pirrende og stimulerende hjelpemiddel. Egget har hele 10 forskjellige vibrasjonsprogrammer, som har noe for de fleste. Egget er laget i høykvalitets plastikk, designet med tanke på mårettet og effektiv stimulasjon. Sinfuls Fjernbetjente Vibrator-egg bruker 6 stk. LR44 batterier, og 1 stk. 27A batteri. Begge deler er inkludert, og kan kjøpes seperat her i butikken, så vel som de fleste elektronikkforhandlere. MERK: Sinful Fjernbetjent Vibrator-egg ikke er lydløst ,og vi ved bruk i det offentlige rom vil vi anbefale at dere kun bruker egget i egnede omgivelser.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
SMYGIS
Anonymous - 13. mar. 2024
Bare tanken på at noen andre kontrollerer hva som skjer inne i trusen, herlige vibrasjoner kan noen høre, kan noen mistenke? Mmm, herlig leke som forandrer seg!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Fungerer bare
Anonymous - 6. dec. 2014
Produktet fungerer godt. Vibrasjonene er full blast. Det er flott å kunne kontrollere spillet helt med fjernkontrollen. Det må være enhver manns drøm :-)
Maskinoversettelse fra sinful.dk
STOR
Anonymous - 13. mar. 2024
Superbra produkt som lever helt opp til forventningene, samt god service og lynrask levering! Jeg vet definitivt hvor jeg skal handle neste gang jeg trenger å legge til litt moro i forholdet! :-)
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Impulskjøp
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg kjøpte egget fordi det var på salg og fordi det er en liten fantasi som kjæresten min kan "erte" når han vil. Egget har noen fine vibrasjoner, men det er litt for mye lyd til at jeg kan bruke det på en restaurant, for eksempel. Men ellers super! kjæresten min er ganske gal etter ideen :)
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Svært raskt vibrerende
Anonymous - 13. mar. 2024
Fine
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Trådløst egg
Anonymous - 7. jul. 2015
Vi er skuffet over egget som vi hadde forventet mer vibrasjon i det vi har noen med en ledning på som er mye sterkere i vibrasjonene og hadde sett frem til endelig å få et trådløst egg som det er mye lettere når vi cruiser ut på veien på motorsykkelen, men ellers er vi veldig fornøyd med det, og det er garantert ikke å være det siste trådløse egget vi kjøpte fordi som ordtaket sier søk og finn så vi søker til vi finner en siste trådløse egget vi har kjøpt fordi som et ordtak sier søk og du skal finne så vi søker til vi finner en som er kraftig vi synes det er veldig bra at det er en dag til dag levering fordi når du bestiller er det med en stor forventning om hva du har kjøpt så det er flott at du kan få forventningene dine oppfylt allerede inne. I 24 timer takk for god service
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Husk å ta ut batteriene!!!
Anonymous - 13. mar. 2024
Produktet fungerer som det skal, men vi har lært at det ikke er nok å slå av egget på fjernkontrollen, men du må også huske å ta ut batteriene, ellers lades de ut.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful