Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Sinful Fleksibel Penisring var 1

Sinful Fleksibel Penisring

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Sinful Fleksibel Penisring er perfekt til deg som ønsker å utforske effekten av en penisring og er på jakt etter din første penisring. Ringen har en god bredde og gir et fast grep rundt penisroten. Den er såpass fleksibel at den kan strekkes slik at den passer til de fleste menn. En penisring tres ned over penis og plasseres ved penisroten. Her vil den holde blodet igjen i penis og dermed gi deg en hardere og fyldigere ereksjon. Når du har vennet deg til ringen og fått litt erfaring, kan du eksperimentere med å plassere den rundt penis og pungen samtidig. Det krever litt øvelse, men kan gi en god stram og pirrende opplevelse når du er klar. Hvis det gir ubehag eller føles for stramt, kan du bare ta av ringen igjen.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Penisring som er enkel å bruke
Anonymous - 13. mar. 2024
Enkel å sette opp med en glidebryter. Kan anbefales. Godt fast grep, men kan også strekkes bak eller rundt testiklene ved behov. Et standardvalg for nybegynnere. Tøyer seg litt i bruk, og et prøvd produkt endret farge fra lys til gulaktig, men det skyldes nok materialet. Samme (og gode) kompresjon som den tilsvarende Sinful Flexible Round Penis Ring, men med litt annen stimulering på grunn av den mer kantete utformingen. Det er verdt å kjøpe begge og bytte. I hvert fall i min standardbruk, og det koster ikke en formue.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Fantastisk
Anonymous - 13. mar. 2024
Det beste av alt.
Maskinoversettelse fra sinful.se
God effekt
Anonymous - 1. jul. 2016
Den er veldig fin, kantete og bred og gjennomsiktig. Lukter ikke noe, men er litt "ru" i overflaten. Er ganske stram (i hvert fall på meg som er 11-12 i omkrets), og jeg måtte ta den litt forsiktig ved påføring og fjerning. Men den ga virkelig effekt, den hardeste og største ereksjonen jeg har hatt! Den var litt følsom for å trekke for mye (testet tøyeligheten) fordi den mistet gjennomsiktigheten der den ble strukket mest ... noe som var litt synd med tanke på estetikk. Vel verdt pengene.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Det desidert beste jeg har brukt!
Anonymous - 1. jan. 2017
Med glidemiddel er det ikke noe problem å få den helt ned til roten, og siden den er tøyelig, kan du også sette den bak pungen for enda bedre følelse, men du får en veldig hard ereksjon selv uten å sette den bak pungen.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Litt for stramt for meg.
Anonymous - 13. mar. 2024
Den strekker seg ikke så godt, noe som betyr at den er altfor stram. Du kan trekke den mye ut, men det krever litt for mye kraft. Dette, kombinert med en litt grovere lem, fører til at den strammer mer enn ønskelig og blir så ubehagelig at den ikke lenger brukes. Det er ikke noe galt med selve ringen, og den gjør jobben sin, men hvis du vet at du er litt større, bør du se på noe i en litt større størrelse.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Vil du ha en enkel penisring? Kjøp denne!
Anonymous - 9. jun. 2017
Den gjør det den skal til en god pris og er enkel å påføre med litt smøremiddel. Veldig bra å begynne med! Bare vær forsiktig så du ikke bruker den for lenge, hvis det gjør vondt, ta den av!
Maskinoversettelse fra sinful.se
For stivt, og materialet eldes raskt
Anonymous - 8. jun. 2018
Ikke fleksibel nok for meg! Ringen er grov, noe som er bra, i det minste kutter den ikke inn i penis. Men materialet er dessverre for stivt og begynner å gjøre vondt etter en stund. Den gjennomsiktige ringen blekner raskt og blir gul - ser ikke veldig frisk ut etter noen uker. Jeg anbefaler at du ser på "Screaming O Ring" i stedet, eller alternativt går og kjøper en blandet boks med o-ringer og bruker dem som engangsringer :).
Maskinoversettelse fra sinful.se
Fungerer bra, men ikke på de største (med mindre du liker det stramt).
Anonymous - 13. mar. 2024
Fungerer bra og har god kvalitet til prisen, veldig rimelig. Passet meg imidlertid ikke veldig bra (ca 14cm omkrets), men var så stram at det raskt gjorde vondt. Hvis du ikke liker det veldig stramt, bør du unngå dette hvis du er litt større. Ellers anbefales det.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Fullt hus!
Anonymous - 9. mar. 2018
Jeg har prøvd mange typer penisringer, og denne ble umiddelbart en av mine favoritter!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Virkelig god ring
Anonymous - 13. mar. 2024
Den gjør jobben sin og gir en kraftig ereksjon.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful