Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Sinful Oppladbar Magic Wand var 1

Oversikt

Sinful Oppladbar Magic Wand er en kraftfull og stilig vibrator i et eksklusivt design.

Wanden er en av de kraftigste på markedet; den stimulerer med virkelig høy intensitet, og nytelsen vil selvfølgelig stå i proporsjon. I motsetning til sine forgjengere, er denne wanden trådløs, så du ikke behøver å bekymre deg om lengden på ledning og nærhet til stikkontakt. Selv om den ikke kjører direkte på strøm, har den likevel ikke mistet sin kraft. Den er akkurat så kraftfull som andre wands av denne typen.

Du skrur på enheten ved å holde inne den runde knappen i midten neder i 3-5 sekunder; deretter kan du nyte de milde og deilige vibrasjonene. Vil du ha svært intense og kraftige vibrasjoner, trykker du på + flere ganger. For å sku ned for vibrasjonene igjen, er det bare å trykke på - knappen. Her er det altså rik mulighet for å finne akkurat det vibrasjonsnivået som passer deg best. Den har 8 vibrasjonshastigheter, og 5 forskjellige vibrasjonsmønstre.

Den er fremstilt i silikon av høy kvalitet, og overflaten kjennes derfor silkemyk ut. Den kan brukes både til kroppsmassasje og intimmassasje. Vi anbefaler at du bruker vannbasert glidekrem på hodet, som kan bidra til ekstra stor nytelse.

Sinful Magic Wand er i familie med den populære Magic Wand kjent fra TV-serien “Sex and the City”.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fornøyd
Kaffekos - 30. apr. 2020
Ingenting å utsette. Funker som bare det.
Kjempefornøyd med min oppladbare Magic Wand.
Kosegutt. - 15. dec. 2019
Den gjør godt både her og der. Spennende med alle programmene. Kona har også begynt å interessere seg for min Magic Wand.
Funker til sitt formål
Snuppen - 3. jan. 2019
Dette får meg i fin klimaks, men funker ikke like bra som en med ledning. Designet på den er veldig fin og er enkel å bruke.
Svært bra
Vegard - 30. dec. 2018
Denne var en vanvittig suksess. Utrolig sterk, og til prisen, sammenlignet med andre produkter som er 2-3 og 4 ganger så dyrt så er dette et ufattelig bra produkt. Fruen har aldri hatt så bra sex før som etter denne kom.
Oppladbar massasjebord
Anonymous - 8. feb. 2016
Den første bruken om morgenen gikk som en lek, men siden bruksanvisningen ikke var synlig, måtte jeg fikle med strømknappene til jeg ble gal. Det ville vært bra om pakken hadde instruksjoner om hvordan du trykker på knappen i 5 sekunder ;) Enheten fungerte for begge så gode nyanser, bølgeskyggen var min favoritt, men merk bare en bruk! ANBEFALER, den tidligere hardt brukte strømnettet Wnad kom ut lys sølv.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Full
Anonymous - 13. mar. 2024
Det er helt fantastisk. Du er sikker på å få en orgasme eller to med denne, selv om du ikke er i humør. Jeg liker de tvungne og ønskede orgasmene den gir. Batteriet holder godt til klipp. Lyden er ganske høy, men kraften veier opp for det. Den er morsom å leke med både alene og sammen.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Virkelig funksjonell
Anonymous - 8. mar. 2017
Virkelig valuta for pengene. Garanterte orgasmer for kvinner. Fungerer også for menn.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Strømmen er
Anonymous - 13. mar. 2024
Lett å rengjøre selv om den ikke er vanntett. God batterilevetid, langvarig glede. Egner seg også til massasje. Design som passer til hånden din. Ulike fargeinnstillinger er et stort pluss. Som et minus må jeg si at det kunne vært et lavere effektnivå. Personlig synes jeg det laveste effektnivået er ganske høyt.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Forventningene overgått
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg hadde bygget opp ganske høye forventninger til enheten, men de ble overgått. Det er et flott produkt, materialet føles veldig behagelig, det er lett å rengjøre og batteriet holder lenge.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Et røverkjøp!
Anonymous - 1. mar. 2019
Jeg hadde lenge planlagt å kjøpe denne, og rett før jul kjøpte jeg den på tilbud. Den kom, og jeg må si at jeg aldri har hatt en så fantastisk og effektiv tryllestav! Og skapet er fullt av leker! Materialet er elegant, silkemykt og veldig skånsomt, føles deilig mot huden. Kraften er intens og jeg elsker hvor mange forskjellige intensiteter og nyanser denne har! Enkel å bruke og varer lenge før den må lades opp. Lett å rengjøre. Vil si at drømmene mine har gått i oppfyllelse med denne staven! Jeg vil absolutt anbefale å investere i denne, dette vil være en herlig og langvarig lekekamerat som ikke vil svikte deg i et h-øyeblikk!
Maskinoversettelse fra sinful.fi

Sinful Oppladbar Magic Wand

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful