Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Sinful Penisring med Vibrator var 1

Oversikt

Er du på jakt etter en effektiv og pirrende penisring, som både kan brukes under samleie og onani? Så er denne Sinful Penisring Med Vibrator ideell for deg. Det er snakk om en kraftig penisring i et fleksibelt materiale, som kan strekkes slik at ringen passer til de fleste menn.   For å få en enda bedre nytelse så har penisringen en kraftig 7 speed vibrator på oversiden, som bortskjemmer både deg og partneren din. Vibrasjonene styres enkelt med knappen på enden av vibratoren.   Sinful Penisring Med Vibrator er vanntett og kan brukes av menn i alle aldre, som ønsker en hardere og mere fyldig ereksjon.   Merk: Denne penisringen bruker 3 stk. LR44 batterier, som medfølger i pakken.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Penins ring
Anonymous - 13. mar. 2024
En veldig kraftig liten fetter å få på lemmet, det kan virkelig kjennes i lemmet/nesen, og kona får også kraftige vibrasjoner på klitoris/fitte. Det gir også en sterkere ereksjon, tror jeg, og kan også bidra til å få kona til samme utløsning. Jeg vil også anbefale å bruke litt glidemiddel på penisringen før du tar den på.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
*Bzzzzzzzzzzzzz**ÅÅÅÅÅÅH!
Anonymous - 13. mar. 2024
Og et stort hei fra kjæresten min og si at du er velkommen tilbake når som helst! (spøk til side, penisringen var et veldig bra og morsomt tilskudd til en koselig kveld, til stor glede for meg og kjæresten. Det er gode, sterke vibrasjoner som kan kjennes av oss begge, og den er VELDIG enkel å bruke. Den eneste ulempen er at vibratoren ikke holder seg på klitoris ved litt større bevegelser - men det avhenger nok også av stillingen).
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Sinful Penisring med Vibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful