TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Sinful Romantic Night Limited Edition Boks var 1

Sinful Romantic Night Limited Edition Boks

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Det har aldri vært enklere å sette stemningen med denne fantastiske boksen fylt med nytelse, lek og glede!

Sett inn den silkemyke vaginakulen og ta på deg perleundertøyet - plutselig har romantikken startet allerede før dere har begynt å ta på hverandre! La forventningen stige mens natten løper av gårde. Temperaturen blir himmelhøy når dere lar terningen ta dere gjennom kantenes forfriskende frekke ønsker. 

Med alt massasjetilbehøret i boksen er det ingen grunn til at en eneste centimenter hud skal gå fri fra herlig berøring. Vis partneren din hvor mye du har gledet deg til denne kvelden med å starte med en sensuell massasje. La den behagelige massageren pleie såre muskler og la wanden ta over når de erogene sonene dine er lystne på litt fortreffelig magi.

Når kvelden blir skikkelig het kan dere introdusere rabbitvibratoren og det rillete handjobsleevet med en sjenerøs mengde vannbasert glidemiddel. Ta natten til nye høyder ved å skifte mellom de fem forskjellige typene sleeve som på sin egen måte gir ren nytelse. I kombinasjon med den sølvfarga bulletvibratoren blir disse også omgjort til det reneste nytelsesverktøyet. Sett bulletvibratoren enkelt på plass i det utvalgte sleevet og shuffle gjennom vibrasjonsmønstrene for å finne ut hvilke som får lov til å geleide dere på dette orgasmiske eventyret!

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful