Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Sinful Soft Oppladbar G-punktsvibrator var 1

Sinful Soft Oppladbar G-punktsvibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Er du klar for å overlate orgasmene dine til Sinful Soft Oppladbar G-punktsvibrator?

Med sine myke former og deilige tekstur, tar vibratoren seg kjærlig av ditt indre med en perfekt stimulering og intense vibrasjoner. Hele 8 instillinger og en turboknapp som sender deg direkte til et klimaks som vil ta pusten fra deg. 

Sinful Soft er vanntett og utstyrt med en kraftig sugekopp, som gir deg uttallige muligheter for frekke, håndfrie leker. Nyt den alene, eller overlat styringen til partneren din når du vil lene deg tilbake og bare ta i mot. 

Den realistiske skaftet er utført i et meget fleksibelt og ftalatfritt silikonmateriale med en silkemyk overflate. Den lades enkelt opp med USB-kabelen som følger med, og er klar for å skjemme deg bort etter kun 3 timers opplading. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
føles sååå godt
Maria - 5. may. 2020
Denne føles sååå godt spesielt sammen med sinful petite mini magic wand vibratoren. De to sammen er min favoritt måte å oppnå orgasme på. Lager ikke mye lyd i det hele tatt, er veldig god og stor. En kjenner virkelig at man er helt fylt opp med denne.
Det er fint!
Anonymous - 13. mar. 2024
Fint produkt! ville ha ønsket at den skulle være stivere, men super fin og kraftig vibrasjon og sugepluggen som gjør at begge hender kan være fri!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Nydelig
Anonymous - 13. mar. 2024
Fin g-punktsvibrator med kraftige vibrasjoner i forskjellige moduser, en hastighetsfunksjon som akselererer vibrasjonene! Stabil med sugepluggen og behagelig, litt myk, men oppfyller sin funksjon!!!!
Maskinoversettelse fra sinful.se
ADVARSEL! Svært avhengighetsskapende
Anonymous - 13. mar. 2024
Dette er ikke min første vibrator eller dildo, men jeg er likevel helt forelsket i den. Jeg var veldig spent på å prøve den, så jeg pakket den opp og koste meg med en gang. Selve dildoen er fin og myk, veldig bøyelig og er behagelig å holde opp (både vaginalt og analt). Legg til de deilige vibrasjonene, og du får de beste orgasmene. Det finnes mange nivåer og vibrasjonsmønstre, men jeg foretrekker bare én lang, hard vibrasjon - godt vi er så forskjellige. For meg ga denne frekke tingen meg min første spruteorgasme, noe som var en helt fantastisk opplevelse. Jeg vil anbefale alle å kjøpe denne dildoen. Jeg vet hva jeg skal bruke resten av dagen på...
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Flott produkt
Anonymous - 13. mar. 2024
Veldig fint materiale og generell følelse av kvalitet. Materialet føles veldig godt mot huden
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Perfekt passform
Anonymous - 4. jul. 2019
Jeg er superfornøyd med denne vibratoren. Det er det første produktet som klarer å gi meg en vaginal orgasme. Den er laget av et fint materiale og de mange forskjellige vibrasjonsmønstrene gjør den enkel å kontrollere! Anbefales på det sterkeste
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful