Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Fun Factory Stubby Sinful Grey Edition Vibrator var 1

Oversikt

I forbindelse med filmpremieren på Fifty Shades of Grey har vi i samarbeid med Fun Factory laget en grå "Limited Edition"-versjon av bestselleren Stubby Sinful Vibrator. Fun Factory Stubby Sinful Grey Edition er perfekt for deg som ønsker en dildovibrator som gir maksimal nytelse uten at den er for stor i størrelsen. Den sølvgrå Stubby har ruglet struktur i skaftet som er svært pirrende og stimulerer deg når du beveger vibratoren. Den bøyde tuppen gjør det enkelt å stimulere G-punktet så du har mulighet for å oppnå dype og intense G-punktsorgasmer.  Som noe helt spesielt har Stubby Sinful Grey Edition også en pirrende krans ved roten som stimulerer skjedeåpningen for ekstra nytelse. Vibratoren har 11 forskjellige vibrasjonsprogrammer, så du har god mulighet for å finde de vibreringene som passer deg best. Stubby er vanntett så du kan nyte den hvor du vil, også i dusjen. For å få den beste opplevelsen med Stubby Sinful Grey Edition anbefaler vi å bruke den sammen med en god, vannbasert glidekrem. Etter bruk rengjøres vibratoren med varmt vann og evt. en Sexleketøysrens.  MERK: Stubby bruker 4 stk. AAA-batterier som selges separat.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Min EGEN sexy Mr Grey <3
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg elsker min nye og VELDIG EGNE Mr Grey :) Jeg har slukt alle 50 shades of grey-bøkene. Og nå har jeg til og med fått min helt egen Mr Grey. Dildoen er myk, deilig og veldig deilig å bruke. Den surrer og kiler så deilig. Så hvis du trenger en Mr Grey i livet ditt, så prøv absolutt "ham" her ;o)
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Parkering
Anonymous - 13. mar. 2024
Flott supplement til forspillet. Vi har hatt glede av en vibrator tidligere, men syntes Stubby tilbød litt mer. Den er enkel å bruke og har flere vibrasjonsalternativer. Den er også rask og enkel å rengjøre etterpå. Vi er uten tvil fornøyde med kjøpet av Stubby, som har gjort det enda morsommere på soverommet.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Fun Factory Stubby Sinful Grey Edition Vibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful