TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Fun Factory Stubby Sinful Grey Edition Vibrator var 1

Fun Factory Stubby Sinful Grey Edition Vibrator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

I forbindelse med filmpremieren på Fifty Shades of Grey har vi i samarbeid med Fun Factory laget en grå "Limited Edition"-versjon av bestselleren Stubby Sinful Vibrator. Fun Factory Stubby Sinful Grey Edition er perfekt for deg som ønsker en dildovibrator som gir maksimal nytelse uten at den er for stor i størrelsen. Den sølvgrå Stubby har ruglet struktur i skaftet som er svært pirrende og stimulerer deg når du beveger vibratoren. Den bøyde tuppen gjør det enkelt å stimulere G-punktet så du har mulighet for å oppnå dype og intense G-punktsorgasmer.  Som noe helt spesielt har Stubby Sinful Grey Edition også en pirrende krans ved roten som stimulerer skjedeåpningen for ekstra nytelse. Vibratoren har 11 forskjellige vibrasjonsprogrammer, så du har god mulighet for å finde de vibreringene som passer deg best. Stubby er vanntett så du kan nyte den hvor du vil, også i dusjen. For å få den beste opplevelsen med Stubby Sinful Grey Edition anbefaler vi å bruke den sammen med en god, vannbasert glidekrem. Etter bruk rengjøres vibratoren med varmt vann og evt. en Sexleketøysrens.  MERK: Stubby bruker 4 stk. AAA-batterier som selges separat.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful