TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Sinful Sunshine Pocket Vibrator var 1

Sinful Sunshine Pocket Vibrator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Sinful Sunshine Pocket Rocket er en liten og nett klitorisvibrator i Pocket Rocket-serien fra Doc Johnson. Vibratoren har en søt gul farge som setter ekstra lys på tilværelsen.

Du kan bruke klitorisvibratoren med det medfølgende lokket for en glattere og mykere følelse. Ønsker du litt mer action tar du bare lokket av og så kan du bruke det lille hodet med tre metallkuler som gir deg ekstra stimulering. Ikke la deg lure av det beskjedne utseendet - det er ikke uten grunn at vibratoren har fått navnet Pocket Rocket. Den har et effektivt vibrasjonsprogram som garantert gir deg noen nytelsesfulle opplevelser, og den lille størrelsen gjør Pocket Rocket perfekt å ta med i håndveska når du er på farten. Sinful Sunshine Pocket Rocket er utrolig lett å bruke: Alt du må gjøre er å skru på vibratoren ved å skru på bunnen, og så er du klar til å nyte! Vibratoren er vanntett, så du kan også bruke den i dusjen. Vi anbefaler at du bruker vibratoren sammen med et vannbasert glidemiddel som gjør opplevelsen ennå bedre og mer glidende. MERK: Sinful Sunshine bruker 1 stk AA-batteri som selges separat.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful