Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Sinful Tie Me Up Sexleketøysboks med A-Z Guide var 1

Sinful Tie Me Up Sexleketøysboks med A-Z Guide

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Drømmer du om å eksperimentere med kinky lek? Tre inn i en verden av intens og pirrende nytelse med Sinful Tie Me Up Sexleketøysboks med A-Z Guide. 

Boksen inneholder alt du trenger for å utforske det spennende BDSM-universet. Blindfoldet er ideellt til pirrende sanselek. Eksperimenter med bondage og få full kontroll over din partners kropp med båndene og bondageteipen. 

De justerbare brystklemmene øker sensitiviteten i brystvortene og tilfører en intens men søt smerte til leken. Floggeren kan både brukes til lette streif og pirrende slag, og er ideell til nybegynnere som vil eksperimentere med spanking. 

I esken finner du også en engelsk A-Z Guide som beskriver hvordan du kan bruke produktene, og hvilke forholdsregler du skal ta for å skape en trygg, sikker og nytelsesfull opplevelse. 

SInful Tie Me Up Sexleketøysbokser perfekt til deg som gjerne vil eksperimentere med kinky lek.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
en lykkelig start
stina - 28. apr. 2019
Det var til slutt mannen min som var mest opptatt av å prųve bondage. Men da han kom hjem med denne fant jeg ut at den ikke er så farlig som jeg trodde. Jeg nyter det til det fulle, og det har definitivt tent ųnsket mitt om å prųve nye ting samme med mannen min. Takk skal du ha ;-*
0
Helt fantastisk.
Kinky Brannmann - 15. jan. 2019
Herlig boks med mye lek. Veldig bra for par som oss som vil prųve noe nytt. Det var en fest å prųve ut disse tingene sammen. Så kan anbefale denne boksen på det varmeste.
0
Flott utgangspunkt
Jakobsen*72 - 23. jul. 2018
Min kone og jeg har investert i denne boksen da vi ųnsket en forsiktig introduksjon til bondage osv. Vi liker kjųpet vårt, men la oss se på innholdet i esken: Brystvorteklemmer: Fine klemmer med fine anheng som pryder min kone. En helt ny type stimulering for oss, men trykket fra klemmen er lett å justere, derfor kan vi som nybegynnere leke med den uten de store problemene. Ųyenbind: Mykt og sensuelt materiale, som imidlertid har en tendens til å gli på huden. Det var veldig stimulerende for oss begge å bruke og definitivt noe vi vil fortsette med. Pisk: Den slår ikke hardt, men stųrrelsen passer perfekt til våre behov og nivå. Jeg skulle ųnske den var litt stųrre. - KNYTEBÅND: Også her er stoffet mykt og sensuelt, men sklir ikke, da det kan knyttes til en lųkke – praktisk og velfungerende. Teip: Båndet var ikke noe for min kone, men jeg satte selv pris på det. En helt annen fųlelse enn med tauet, men det krever litt mer ųvelse. Den medfųlgende manualen er også fin å ha for hånden når du, som oss, er nysgjerrig. Endelig et godt og trygt kjųp for oss.
0
utmerket
Andreas - 8. aug. 2018
Et helt fantastisk nybegynnersett som vi alltid bruker hjemme. Et enkelt sett for nybegynnere men, ohh så farlig fint, og det er slitesterkt ettersom vi har brukt det mange ganger her hjemme. Partner har nå bestilt flere varer fra Sinful.
0
Bra
Anonymous - 9. jan. 2023
Rimelig og føles som god kvalitet Pisken var veldig bra.
Maskinoversettelse fra sinful.se
BH-sett
Anonymous - 13. mar. 2024
Et helt akseptabelt sett for nybegynnere. Pisken gir et godt smell uten å forårsake store smerter. Bra boks hvis du vil forbedre hverdagen.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Flott
Anonymous - 13. mar. 2024
Et av de bedre kjøpene jeg har gjort
Maskinoversettelse fra sinful.se
Uavgjort ennå
Anonymous - 1. feb. 2022
Jeg har prøvd boksen selv, og jeg er fortsatt bundet - så du må si at den fungerer.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Morsom liten gave
Anonymous - 1. may. 2020
Kjøpte denne pakken som en ekstra liten adventsgave til mannen min, og den var en klar hit.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful