Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Size Matters Ease-In Anal Dilator Kit var 1

Size Matters Ease-In Anal Dilator Kit

Relaterte produkter
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
Sinful Anal Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Anal Avslappende Gel 50 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
kr 729,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Size Matters Ease-In Analpluggsett er et lekkert sett for deg som gjerne vil venne deg til fyldigere analstimulering. Settet består av 5 analplugger i ulike størrelser, som du kan bruke etterhvert som du er klar for det. Du får den beste opplevelsen med Size Matters Ease-In Analpluggsett hvis du bruker de ulike analpluggene med en silikonbasert analglidekrem, da dette vil gjøre dem behageligere å føre opp. Alle pluggene er produsert i hard plast og har et lite hull i tuppen, så eventuell luft kan trenge ut og du slipper å risikere overtrykk i tarmen. Etter bruk rengjøres Size Matters Ease-In Analpluggsett med varmt vann og eventuelt en sexleketøysrens. Mål for Size Matters Ease-In Analpluggsett ekskl. fot: XS: 8,9 x 2,5 cm. S: 9,1 cm x 3 cm. M: 10,8 x 3,8 cm. L: 11,8 x 4,5 cm. XL: 12,8 x 5 cm.

MerkeSize Matters
Full lengde (cm)12.8
Innførbar lengde (cm)12
Diameter (cm)5
PrimærmaterialeABS-plast
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU14421
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Kan absolutt anbefales ved analstrekking
Christina - 10. may. 2015
Jeg har prųvd litt forskjellige materialer. Jeg var ganske skeptisk til å kjųpe den da jeg kjente på kvaliteten i en fysisk butikk og syntes den virket noe tųff, men jeg ble positivt overrasket! Selv om materialet virker ganske hardt, er det lett å fųre inn med litt glidemiddel. Og på grunn av hullet i midten er det mye lettere å ha analproppen inni lenge og fųle seg komfortabel. Jeg vil definitivt anbefale det! Og settet er billigst her på Sinful.
0
Flott!
Anais - 9. jul. 2021
Endelig et produkt på tilbud som holder det den lover. Det tykke skaftet sųrger for at bakenden forblir strukket ut når den settes inn. Å ta den ut er heller ikke vanskelig. Materialet er allerede glatt i seg selv, tåler all slags glidemiddel. Anbefales!
0
analplugg
Samir - 8. jul. 2017
Absolutt tilfredsstillelse, spesielt fordi du kan starte med den lille og enkelt finne dine grenser uten smerte. Absolutt nr. 1 for nybegynnere.
0
Tommelen opp fra meg og min herre
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg har kjøpt en haug med analplugger i glass, silikon, stål og plast da jeg ønsker å ha et stort utvalg av leker for enhver smak. En kveld tidligere i høst satte jeg alt opp på et bord slik at herren min fritt kunne velge hva som passet best å putte inn i meg analt og teste grensene mine analt (BDSM-økt). Dette plastsettet vekket umiddelbart min Herres nysgjerrighet og appellerte sterkt til ham. Også jeg er enig i at dette settet er favoritten av alle som ble kjøpt inn - både for materialet, det store utvalget av størrelser i dette settet og for hullene i pluggene som forhindrer overtrykk med luft og litt vondt i magen (jeg har hatt problemer med dette tidligere, men ikke nå). Pluggene passer godt med silikonsmøremidler også, noe som er et stort pluss for meg etter min erfaring. Vil beskrive meg og mesteren min som moderat erfarne med anal lek - vi er verken nybegynnere eller sinnsykt avanserte. Litt på mellomnivå. De minste størrelsene er ypperlige for nybegynnere, men de aller største må jeg som underdanig jobbe litt med å kunne ta ;-) .... produktene anbefales på det varmeste!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Elendig
Anonymous - 3. oct. 2023
laget av hard plast anbefales ikke i det hele tatt for nykommere som ønsker å leke med anal
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Flott å bruke.
Anonymous - 1. apr. 2022
De er gode å bruke, men jeg har bare de to store og må ha hele settet. Når du har dem på, tar jeg bare på meg et par stringtruser for å holde den oppe lenger, og på grunn av hullet i dilatatoren er de gode å ha på seg.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful