TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Soloflesh Realistisk Vagina Onaniprodukt var 1

Soloflesh Realistisk Vagina Onaniprodukt

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Soloflesh er et revolusjonerende onaniprodukt for menn, som gjerne vil ha en meget realistisk opplevelse. Soloflesh er nok det produktet på markedet, som gir den mest realististe følelsen, fordi den ligner en ekte vagina. Samtidig gir den et naturlig trykk rundt penis, reagerer på bevegelsene dine og den kan enkelt nytes ved kroppstemperatur.

Soloflesh fylles med vann, slik at den utvider seg og oppnår samme størrelse som en naturlig vagina. Hvis du bruker koppstemperert vann, vil du få den mest realistiske følelsen men Soloflesh. Man kan også velge å fylle den med luft. For å oppnå en glidende og deilig følelse, anbefaler vi at du bruker nok vannbasert glidemiddel sammen med Soloflesh.

Det at Soloflesh reagerer på bevegelsene dine, gjør den meget realistisk. Den reagerer fordi vannet innvendig, skvulper frem og tilbake som gir deg en ekte følelse. Soloflesh kan både nytes uten hender forfra og bakfra, men også med hender hvor du beveger den frem og tilbake.

Fordi Soloflesh er laget i et mykt og fleksibelt materiale, og fordi trykket kan økes eller minskes ved å tilpasse vannmengden, vil dette realistiske onaniproduktet være frekt og stimulerende for menn i alle størrelser. Vanntrykket i Soloflesh vil også gi deg en naturlig følelse og du unngår lydene som ofte kommer med onaniprodukter som bruker vakuum.

Slik bruker du Soloflesh:

Ta den svarte proppen og borrelåsen av, og utvid åpningen slik at den kan settes fast på vannkranen. Hold den ene hånden under Soloflesh og fyll den men vann til du har oppnådd trykket du ønsker. Hold godt fast om halsen på Soloflesh og stram til, før du fjerner den fra vannkranen, slik at du unngår at vannet renner ut. Til slutt setter du på borrelåsen rundt halsen, tram til og sett til slutt proppen i igjen. Soloflesh er nå klar til bruk.

Soloflesh er kompakt og enkel å oppbevare når den ikke er fylt. Du tømmer og rengjør enkelt Soloflesh, når du er ferdig med å bruke den. Soloflesh kommer nå i ny og forbedret utgave. Den nye Lifecast strukturen, gir produktet langt mer realisme ved å lage en replika av kvinnens indre anatomi. Utforsk og opplev de forskjellige stimulasjonene Soloflesh gir i forskjellige posisjoner.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful