Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Spartacus Blown Glass Dobbeldildo var 1

Spartacus Blown Glass Dobbeldildo

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Når sexleketøyet skal være både effektivt og elegant, er den flotte Blown glass dobbeldoldoen fra Spartacus et opplagt valg for deg.

I den ene ende kan du nyte et deilig, realistisk penishode, og i den andre enden gir det flotte twist-mønsteret ekstra stimuli.

Skift mellom de to sidene for pirrende alenelek, bruk din favorittside eller inviter din partner med og la ham eller henne bestemme hvilken ende som skal pirre og tilfredsstille deg. 

Fremstilt i splintfritt borosilikatglass og har dermed en god tyngde og en deilig, glatt overflate. Den er derfor enkel å føre inn og behagelig å benytte selv over lengre tid.

For en annerledes og ekstra pirrende opplevelse kan du avkjøle eller varme opp dildoen innen bruk. 10 minutter i kjøleskapet eller i varmt vannbad, og du kan pirre din partner med et helt annerledes sanseinntrykk. 

Da Blown-serien er håndlaget, kan størrelse og mønster variere en liten smule fra de viste bildene.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Allsidig glassdildo
Klacks - 22. sep. 2019
Veldig fin glassdildo med en vanlig penis-side og en mer rillete en som føles veldig bra. Eneste er at man må passe på litt ekstra når man vasker slik S sier, men det er en liten sak.
Eksklusiv og deilig
S - 19. jan. 2019
Flott produkt med eksklusiv følelse. Fin utførelse og ingen skarpe kanter eller lignende. Dog litt upraktisk å rengjøre i sprekkene som er i twister-delen da de er ganske dype og tynne. Går greit om man dytter en klut eller lignende inn med neglen, ikke helt ypperlig akkurat det men er jo bare småprirk på produktet. Totalt sett storfornøyd! Trist at det ikke fulgte med oppbevaringspose da jeg ser for meg at den er utsatt for riper.
Fin som karamell
Kat - 27. mar. 2021
Fantastisk flott dildo. Riktignok fikk jeg inntrykk av produktbildet at den andre enden er ujevn. På grunn av lysbrytningen var den samme effekten tydelig i den jeg fikk. Men i virkeligheten er det en spiral. Det samme mųnsteret gjentas ved bunnen av den andre enden. Og det sterke mųnsteret gir fantastisk stimulering. Jeg rett og slett elsker dette produktet.
0

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful