Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Spartacus Doggin Bat Pisk var 1

Spartacus Doggin Bat Pisk

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Spartacus Doggin Bat er en smal pisk, som har et godt slag. Skinnlappen, på enden av pisken, er todelt, som vil gi et ekstra hardt dask. Doggin pisken har et håndtak av skinn, som har et godt grep. Håndtaket vil derfor ikke gli i hendene, hvis du har brukt massasjeolje eller silikonglidemidler i leken. Piskens stang er laget av kraftig glassfiber.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Frekk og elegant pisk!
Marley - 15. aug. 2017
En sexy pisk. Krever presisjon. Men når du finner teknikken er den veldig god – det er lett å kontrollere intensiteten på slagene. Og ikke minst at du virkelig får fųlelsen av at du bestemmer! Hele utfųrelsen av pisken, dens design. Det er alt du kan ųnske deg i en pisk!
0
Allsidig pisk
M.A - 10. may. 2014
Etter å ha prųvd andre typer, falt valget på denne. Fint gjennomfųrt. Og omfanget er stort. Selv med små dasker gir den en lyd som ikke er til å misforstå! De relativt lange skinn-snertene og det fleksible skaftet til denne pisken kan gi et skikkelig rapp i baken hvis du slår. Denne allsidige pisken kan brukes av alle enten du er nybegynner eller bare ųnsker å utvide utvalget av pisker.
0

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful