Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Spartacus Låsbare Skinnmansjetter Til Håndledd var 1

Oversikt

Disse låsbare håndleddsmansjettene fra Spartacus er det perfekte tilbehøret til frekke bondage-leker.

Mansjettene er håndlaget av svart kvalitetsskinn og dere vil derfor kunne få glede av dem i lang tid fremover. I tillegg er mansjettene polstret med fleece som gjør at de føles behagelige mot huden, selv under langvarige leker.

Håndleddsmansjettene kan dessuten låses med en hengelås, så den underdanige parten ikke kan frigjøres før den dominerende parten gir sin tillatelse (vær oppmerksom på at hengelås selges separat).

Ringene kan brukes til å binde mansjettene til et tau eller en kjede hvis dere ønsker å lenke mansjettene til for eksempel sengen. 

Spartacus Låsbare Skinnmansjetter Til Håndledd er 5,1 cm brede og passer til håndledd med en omkrets på 11-21 cm.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Perfekt for kinky fiksering
Sara - 29. aug. 2018
Virkelig fine kvalitetsmansjetter som absolutt er verdt å investere i. I tillegg til det flotte kvalitetskinnet mansjettene er laget av, er det en liten frekk detalj at de kan låses. Jeg kjųpte hengelåser til dem og det gir en super kinky fųlelse når de er låst. Det hele blir bare litt mer pirrende. Jeg kan absolutt anbefale andre å kjųpe dem.
0
Gode ting koster mer
F Belaque - 11. jan. 2017
Fint utseende, godt håndverk og ekstremt praktisk. Det beste fra begge verdenene: Veldig behagelige, stilige og enkle å jobbe med samtidig som de er tykke, slitesterke og pålitelige. Det spiller ingen rolle om du skal bruke den til skånsom lek eller om kjęresten din vil henge i lenker fra taket. Disse er slitesterke og komfortable. Sortimentet passer de fleste (alle), alt fra tynne kvinner til kraftige menn. Passer nok også de fleste dameankler. Det beste jeg har sett så langt. Sveisede D- og O-ringer. Skikkelige spenner og nagler. Ekte skinn som lukter og knirker. Metall som klirrer.
0

Spartacus Låsbare Skinnmansjetter Til Håndledd

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful