Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Spartacus Metall-penisringer 3 stk. var 1

Oversikt

Spartacus Metall Penisringer 3 Stk. er perfekt til deg som ønsker en hardere og fyldigere ereksjon, samt deg som allerede har erfaring med penisringer. Pakken består av 3 penisringer, i forskjellige størrelser og kan enten brukes hver for seg, eller samtidig for et enda bedre resultat. Du kan f.eks. sette den ene ringen rundt penis og sette en anden ring rundt pungen. Hvis du bruker én ring rundt både penis og pungen, anbefaler vi at du setter ringen på før du får ereksjon. For at påsetningen skal bli enklere, anbefaler vi at du også bruker litt glidemiddel. Penisringene kan brukes under sex og onani. Ringene er laget i metall og har en innvedig diameter på 3,2 cm, 4,5 cm og 5,1 cm. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Vi vil
Martinis75 - 27. apr. 2021
Supergod kvalitet
0
Morsomme leker
Per - 8. jan. 2020
For små for meg, og det er ikke for å skryte av stųrrelsen på penisen min, men de er veldig små. God kvalitet
0
Sexy metall
Jensen - 13. jan. 2019
Superfint sett, bra for å finne sin stųrrelse og samtidig få noen gode metallringer.
0
Penisringer i metall
meierimann - 8. jan. 2015
Jeg har akkurat kjųpt disse penisringene i metall, og jeg hadde kjųpt dem fordi jeg allerede har kjųpt Spartacus dobbel metallring, og jeg og kjęresten min syntes de sitter veldig bra og ser frekke ut under sex, og jeg bruker dem ofte hjemme. når vi går ut på byen er det veldig pirrende å vite at man bruker de mens man ev. sitter og spiser på kafé eller er ute og handler. Men når det er sagt, er jeg veldig skuffet over dette produktet fordi de ble kjųpt fordi det stod at det var 3 forskjellige stųrrelser, vi antok også at det var samme stųrrelser som på Spartacus doble metallringer, men det er det ikke, så vi bare nyter den veldig store ringen, og den minste ringen i dette settet. ŲVELSE Mvh meierimann
0
Beste penisringen jeg har brukt
Ahmad - 9. mar. 2021
Jeg pleide å bruke silikonringer og begynte nylig å bruke disse metallringene. De fungerer veldig bra. Enklest å ta på fųr du får ereksjon, ellers kan det vęre veldig vanskelig. De hjelper deg å ikke komme for tidlig under samleie også
0
Penisringer av metall
Anonymous - 13. mar. 2024
Et godt sett med penisringer i forskjellige størrelser. Flott som et startsett, spesielt hvis du ikke er sikker på hvilken størrelse fast ring som passer for deg.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Bra
Anonymous - 13. mar. 2024
De var akkurat det jeg trengte for å feste min strapon som er av den mindre sorten, men også til den store hvis det skulle være slik.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Veldig bra!
Anonymous - 11. nov. 2019
Den oppfyller sin funksjon og mer til, og begge parter er svært fornøyde.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Steinhard
Anonymous - 13. mar. 2024
Flott kukring. Satte den på med en slapp penis. Kjærtegn og lek og en steinhard ståpikk som vi begge er veldig fornøyde med.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Spartacus Metall-penisringer 3 stk.

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful