Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Sportsheets Ostrich Tickler Svart Fjær var 1

Oversikt

Bruk Sportsheets Ostrich Tickler fjæren til å pirre og erte din partner i et romantisk forspill, hvor alle sansene aktiveres.

Fjæren kjærtegner og kiler din partner mildt, så etterfølgende kyss og berøringer kan føles enda mer intense. La den myke fjæren løpe over din partners hud, inntil han/hun nesten eksploderer av nytelse.

Fjæren er sammensatt av små, myke fjær som føles utrolig myke mot huden. Den lange staven har et gummihåndtak, som gir en god styring over leken.

Ostrich Tickler Fjæren er 70 cm lang, hvor selve strutsefjæren har en lengde på 32 cm. Fjæren har et elegant design og er i fargen svart.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Egnet for tiltenkt bruk
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg hadde forventet en litt mer luftig fjærdel, men det var bare én strutsefjær i veveren. Jeg synes også at denne kunne trengt en skralle, slik at du kan henge den på veggen. Ellers tjener produktet godt til sitt formål: Det ligger godt i hånden og føles av ganske god kvalitet, selv om selve fjæren ikke virker spesielt slitesterk. I den andre enden kan du først klø deg litt på ryggen og deretter bruke fjæren til å kile den følsomme huden din litt. Et veldig fint produkt som garantert vil gi litt variasjon i nattelekene dine!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Godt kjøp.
Anonymous - 2. feb. 2018
Fjæren er stor og vakker i fin kvalitet. Definitivt et godt kjøp til prisen ... Anbefaler å bruke den med bind for øynene.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Sportsheets Ostrich Tickler Svart Fjær

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful