Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr

Sportsheets

Sportsheets har et stort utvalg av soft bondage- og SM-produkter som vil krydre sexlivet. Alle produktene er av materialer som gjør dem velegnet for nybegynnere innen bondage. Blant merkets sortiment finner du alt fra sexhusker, feather ticklers, bondage kits og mye, mye mer.

Sportsheets for kvinners nytelse

Sportsheets for alle, både nybegynnere og erfarne

Sportsheets ble skapt av kvinner, for kvinner, i en tid hvor kvinners nytelse ikke stod høyt på dagsordenen innen sexleketøysbransjen. I lang tid var det nemlig mest produkter til menn som ble utviklet, og det ville Sportsheets gjerne endre. Produktsortimentet spenner bredt, men kretser primært rundt BDSM-universet, men på en måte de fleste kan være med på. Her er materialene nøye utvalgt, med borrelås og neopren, slik at produktene er behagelig å bruke, for begge parter. Derfor er produktene også perfekte for nybegynnere, som er nysgjerrige på SM-universet, og som ikke allerede har en stor samling slike produkter liggende i samlingen. I tillegg til selve produktene, har produsenten også en utførlig blogg hvor de på en beskrivende måte gjennomgår hvordan nettopp deres produkter, og hvordan de kan berike ditt og deres sexliv.

Start i det små

Er du og dere ikke helt klare for de store spenne-hverandre-fast lekene, inneholder Sportsheets produktsortiment også mer forsiktige varianter. Har dere for eksempel prøvd å leke med å stenge synssansen ute? Med et blindfold, kan dere nettopp via å frarøve den ene parten synssansen, og med dette oppleve hvordan de andre sansene skjerpa. Deretter kan partneren feks. skjemme deg bort med en kilefjær, eller med de kilene vibrasjonene fra en vibrator. En vibrator trenger ikke kun å brukes til å stimulere klitoris - la den for eksempel stimulere øreflipper eller brystvorter, eller hva med mellomkjøttet? Kun fantasien setter grenser! Lek dere frem, og finn frem til akkurat de punktene som gir dere de beste opplevelsene. Gir opplevelsen mersmak, og dere får lyst på mer utfordring, kan et par håndleddsmansjetter også høyne opplevelsen, og være virkelig pirrende. Også dette finnes i Sportsheets sortiment, og det enda i mange varianter. Her finnes det noe for enhver smak og erfaringsnivå.

Gir kvinnen kontrollen

Gir pegging deg stjerner i øynene? Det skjønner vi godt! Det er noe deilig befriende å kunne være giveren, også selv om du fra naturens side ikke er utstyrt med en penis. Sportsheets mange strap-ons byr på mange muligheter, enten det er til bruk under sex, eller om du finner det opphissende å bære det dagen lang. Noen av modellene er også åpne, og lar partneren din finne frem til dine intime deler mens dere leker. Sportsheet har også modeller med plass til vibrator, som kan stimulere dere begge under lek, både hennes klitoris, men også på en måte hvor vibrasjonene forplanter seg i leketøyet, og også stimulerer mottakeren. Alle modellene har mulighet for å skifte ut O-ringene, slik at den passer med din favorittdildo. Mulighetene er mange, og trenger du mer informasjon om Sportsheets produkter, kan du som alltid kontakte våre kompetente kundeservicemedarbeidere, som tar i mot spørsmål i alle sjangere.

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful