Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Spunk Lube Hybrid Glidemiddel 236 ml var 1

Oversikt

Gi sexleken et ekstra piff med Spunk Lube Hybrid Glidemiddel. Har de gode egenskapene fra både vann- og silikonbaserte glidemidler.

Spunk Lube Hybrid fetter ikke og lager ikke merker på undertøy og sengetøy, og dere kan bruke den sammen med kondomer og alt av sexleketøy. Samtidig føles den like mykt som et silikonbasert glidemiddel og har samme langvarige glideevne, slik at leken kan fortsette uforstyrret over lengre tid.

Glidemidlet ligner dessuten den ekte varen, for en ekstra frekk opplevelse.

Den kommer i en praktisk dispenser med pumpe, som gir en rask, enkel og presis dosering.

Spunk Lube har vunnet mange internasjonale priser for produktene deres.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Slippery!
Punk - 27. sep. 2021
Dette funker! Glatt og vått lenge, setter ikke flekker på lakenet heller. God konsistens og følelse. Anbefales. Beste vi har prøvd.
Glatt og drøyt
Slick - 8. oct. 2020
Dette er et veldig bra glidemiddel ! Det er glatt og jevnt med fin konsistent og sexy farge( cumhvitt), Det er relativt drøyt og klisser ikke/ tørker ikke fort ut. Noe av det beste som er å få tak i etter vår mening. Veldig gode erfaringer med dette. Vaskes av og setter ikke flekker på sengetøy heller. Skulle gjerne hatt det i enda større flasker !
Bra produkt, men dårlig beholder. Produktet er vert 230kr, men ikke beholderen.
Testeren - 7. may. 2019
Jeg har nå prøvd ut dette produktet i en stund, det har virker kjempebra glide evnen varer lenge og gjør som den lover. Den ser realistisk ut som er et pluss og den lukter ikke. Anbefales for nytelsen, men beholderen må endres snarest!
Slick and smooth
Nemiz - 18. jan. 2019
Veldig bra glid og fin konsistens ! Ingen lukt eller smak. At det ser ut som " ekte vare" setter en opphissende spiss på det hele. S
Nye muligheter og god glid
E.M. - 22. oct. 2020
Det er artig å legge dette glidemiddelet i en av de sprutende dildoene som er tilgjengelige på denne siden. Da kan du fųle at du har en penis som kan komme. Det er også bra bare som glidemiddel. Det verken lukter eller smaker noe, noe som er bra.
0
Smart fordi den ikke tųrker ut, men beholderen er veldig upraktisk
L - 27. apr. 2020
Det er ikke klissete. Tųrker ikke fort ut fordi det er tykt, derfor er det også veldig fin å bruke (spesielt til anal, men husk å ikke bruke silikonleker her, silikon og silikon lųser opp hverandre) fordi det fungerer litt som et ekstra beskyttende lag, litt som en myk dyne..den gjųr det også lettere å få inn noe. Men selve beholderen er veldig upraktisk, da det er en låsemekanisme på den, slik jeg har sett på slike fųr, eller bare et lokk å legge over som du enkelt kan trykke på bare for å ha den i en skuff eller i din bag.
0
Så godt som feilfri
Anonymous - 13. mar. 2024
Fungerer som den skal - den glir. Ved lengre tids bruk kan det noen ganger være nødvendig å tilsette mer lotion, sannsynligvis på grunn av vannbasen (tørker ut). Alt i alt holder den godt. Det beste med lotionen er at du ikke trenger å vaske den av etter bruk, den fungerer som en fuktighetskrem, så den smører ikke ut, men etterlater en deilig følelse på huden! Smaken er veldig mild, litt søt, god.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Kunstig sæd
Anonymous - 13. mar. 2024
Praktisk å bruke. Ser ut som ekte sæd på huden. Tilstrekkelig, noe som betyr at selv en dråpe er nok.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Bare en flott glidebryter
Anonymous - 13. mar. 2024
Behagelig følelse og varighet, men verken smitter av eller lukter! Min absolutte favoritt av alle tøfler jeg har prøvd. Jeg tør å anbefale denne. Jeg kommer ikke til å kjøpe noe annet.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Herlig!
Anonymous - 13. mar. 2024
Et virkelig flott smøremiddel i en hendig pumpeflaske. Jeg merket ingen lukt eller flekker, selv om utseendet er akkurat som sæd. Glir på uten å sprute, en liten mengde er alt du trenger. Kanskje mer for de kinky. ;)
Maskinoversettelse fra sinful.fi

Spunk Lube Hybrid Glidemiddel 236 ml

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful