Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Stor Realistisk Dildo med Sugekopp 23 cm var 1

Oversikt

Ønsker du en stor og fyldig dildo, som har en realistisk form? Så er denne dildoen perfekt til deg. Den har en overflate med årer og et tydelig hode, slik at du får en meget naturtro opplevelse. Dildoen er 23 cm lang, 4,7 cm i diameter og er laget i et real feel materiale, som føles som ekte hud. Materialet er fleksibelt, men fast, slik at du får en målrettet stimulering. Dildoen kan brukes over alt; f.eks i dusjen, hvor du kan feste den på flisene, med sugekoppen i bunnen av dildoen. For at du skal oppnå optimal nytelse med dildoen, anbefaler vi at du samtidig bruker et vannbasert glidemiddel.  Er du i tvil om den store realistiske dildoen er det riktige valget for deg, så kan du også se andre dildoer i vårt store utvalg her.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Stor,deilig.
Sandra - 13. oct. 2018
Litt stor til å begynne med,men anbefales da den virkelig fyller opp og gir god nytelse,denne blir ofte brukt alene eller sammen med partner.Kommer til og kjøpe flere varianter da dette ga mersmak.
Anbefales men bruk den fint:)
Hbigset - 29. aug. 2018
God og kjekk sak, men med litt hard bruk knakk den innvendig
Denne penisen...
Anonymous - 13. mar. 2024
Moi !!! Jeg kjøpte denne til min kone når hun kommer hjem fra rehab....og overraskelse faktisk når kvelden kommer !!!! Det er stort og STORT ... men catex er ikke et alternativ ... dette er den BESTE 10 +
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Vakker dildo som føles naturlig
Anonymous - 13. mar. 2024
Denne dildoen har en veldig naturlig følelse. Godt grep, det lille ekstra i størrelsen. Trenger ikke en mann, haha.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Litt stor
Anonymous - 13. mar. 2024
Litt stor som nybegynner, opplevdes også som litt hard i kantene i begynnelsen - men slapp deretter. Når du er varmet opp nok, når den dypt og fyller godt ut og føles fantastisk!
Maskinoversettelse fra sinful.se
de vakreste bør kjøpe mer
Anonymous - 3. aug. 2019
svært rimelig. Super
Maskinoversettelse fra sinful.se
Vanvittig deilig
Anonymous - 7. dec. 2017
Flott materiale, god sugekopp og en fin størrelse som gir mye for pengene! Føles som ekte vare, og kan drysses lett med maizena etter bruk og vask for å få den riktige hudfølelsen igjen.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Stilig materiale
Anonymous - 13. mar. 2024
Det er et fint materiale og har en realistisk hardhet. Kjæresten min liker den, og hun synes den ser ut som en penis, men den er stor og ikke alle kan ta den opp. Men det er et flott produkt
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Dildo
Anonymous - 13. mar. 2024
Kjøpte dildoen for anal nytelse, super fint materiale. Gir en fin realistisk glede når den er satt inn. Bruker den sammen med autoblow2 og kan bare anbefale disse 2 produktene sammen.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Stor og deilig!
Anonymous - 8. jan. 2014
En annen dildo som jeg bare måtte ha (bortsett fra versjonen som er en størrelse mindre). Jeg elsker følelsen og designet og ville prøve en større dildo enn den jeg hadde. Mannen min var litt skeptisk da jeg fikk denne dildoen hjem og var redd for å bli byttet ut, helt til han fant ut at han fikk styre og bestemme hvordan den skulle brukes (i hvert fall når han er hjemme hihi), og vi fant raskt ut at den er ypperlig til lek uten at han føler seg utenfor. Hvis du er ute etter å bli fylt, er denne dildoen perfekt! Den er ikke skremmende selv om den er stor, og materialet og det realistiske utseendet gjør den bare enda deiligere. Jeg anbefaler på det sterkeste å bruke litt vannbasert glidemiddel for å få den til å "løpe bedre". Hvis du liker analsex, vil jeg absolutt si at denne "mannen" også er god til formålet, men HUSK GLEIMEN! Gjør deg selv en tjeneste og kjøp Fleshlight Powder til denne dildoen, for når den er vasket og tørket, blir denne ektefølte huden litt klissete - stryk pulveret på dildoen og den blir SILKEBLØT (og du får lyst til å begynne å leke på nytt).
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Stor Realistisk Dildo med Sugekopp 23 cm

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful