TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
SWAN The Silver Swan var 1

SWAN The Silver Swan

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

The Silver Swan er en populær og effektiv rabbit vibrator, perfekt til deg som ønsker effektiv og deilig stimulering, av g-punktet og klitoris. Rabbit vibratoren følger kroppens former og er laget i et fast materiale, slik at du alltid er sikret målrettet stimulasjon. Hvis du ønsker at Swan skal stimulere deg med den flatere delen av skaftet, kan du bøye det fleksible skaftet litt. Hele The Swan har en overflate i medisinsk silikon, som vil føles ekstra glatt og deilig, hvis du samtidig bruker et vannbasert glidemiddel. The Silwer Swan har to Power Bullet vibratorer, som stimulerer g-punktet og klitoris. Disse kan styres hver for seg, med to knapper, og du kan enkel justere vibrasjonenes intensitet, ved å holde knappen inne. Når du vil stoppe vibrasjonene, trykker du på knappen. Dildo vibratoren er 100 % vanntett og kan nytes i dusjen. Den er perfekt å ta med på farten og har en tastelås, slik at du unngår at den begynner å vibrere i vesken. Du aktiverer tastelåsen, ved å holde begge knappene inne, inntil lyset i vibratoren slukkes. For å deaktivere tastelåsen, når du skal bruke dildoen, holder du igjen knappene nede, til lyset lyser. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Utrolig bra.Anbefales
Denne hadde jeg lest om hvor bra var og hadde fått 6 i terningkast,men var litt usikker på om den ville være såå bra. MEN,denne er syykt bra.Vibrasjonene er vel... Les mer
Noell - 8. oct. 2022
Fantastisk!
Beste jeg har hatt! Holder lenge på batteriet og Pondita - 21. may. 2020

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful