Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Swede Silikonbasert Glidemiddel 60 ml var 1

Oversikt

Swede Silikonglid er et allergivennlig silikonbasert glidemiddel. Det gjør huden myk og silkeglatt og er perfekt for sensuell massasje og samleie.   Det er framstilt av 100% ren silikon og hverken tørker eller blir klissete.   Glidemiddelet er parfymefritt og har derfor en nøytral lukt og smak.   Det er kondomvennlig og pumpeflasken sørger for enkel dosering.   Merk: Ikke bruk dette glidemiddelet sammen med sexleketøy laget av silikon. Til dette formålet trenger du et vannbasert glidemiddel.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God glid, men litt tynn.
Anonymous - 13. mar. 2024
Den glir godt, men den er veldig tynn og du må bruke litt mer enn andre glidemidler. Gliden varer imidlertid en god stund og klistrer ikke.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Deilig smøremiddel
Anonymous - 13. mar. 2024
Dette er min absolutte favorittglidemiddel, jeg bruker den til alt: glassdildoene mine, når jeg har sex med min herlige mann, etter intimbarbering (ja, jeg fikk tipset fra en venninne som har brukt den i årevis). Jeg har prøvd andre silikonsmøremidler før, men jeg elsker denne fordi den er ganske tynn i konsistensen og ikke klistrer i det hele tatt. Jeg har en på badet og en på soverommet.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Også for intimbarbering
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg kjøpte den på grunn av et godt tips om hvordan man kan forhindre røde støt fra intimbarbering. Den skal påføres huden umiddelbart etter barbering, og dermed "forsegle" bakterier. Jeg har brukt den sammen med Shabena SafeShave, og jeg er veldig overrasket over at den virket umiddelbart! Jeg har ikke hatt noen "skjeggpest" og minimal irritasjon siden! Den har en veldig fet konsistens som er lett å påføre og som egentlig ikke merkes på huden. Den eneste ulempen er at flasken fort blir ganske fet. Jeg har ennå ikke hatt sjansen til å vurdere om det faktisk er et godt smøremiddel ;-)
Maskinoversettelse fra sinful.dk
God glid
Anonymous - 13. mar. 2024
Dette silikonsmøremiddelet er ganske bra, faktisk synes jeg nesten det er for fettete. Den er god å bruke når du for eksempel trener G-punktet. Hilsen Wanda
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Swede Silikonbasert Glidemiddel 60 ml

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful