Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Sweet Smile A- og G-punktsvibrator var 1

Sweet Smile A- og G-punktsvibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Utforsk den intense nytelsen som G-punktet og det mindre kjente, men like følsomme, A-punktet kan utløse med Sweet Smile A- og G-punktsvibrator.

De fleste kvinner kjenner til G-punktet, som ligger noen få centimeter inn i skjeden og vender ut mot magen. Og hvis de ikke har opplevd en G-punktsorgasme før, så har de garantert hørt om den.

Men A-punktet har ikke fått like mye oppmerksomhet. Mange vet faktisk ikke at det finnes. Og det er jo synd, for det kan føles utrolig deilig å stimulere. A-punktet sitter på veggen mellom vaginaen og anus, er derfor lettest å stimulere i bestemte sexstillinger.

Med Sweet Smile A- og G-punktsvibrator kan du dog utforske begge punkter helt på egen hånd. Du vil dermed kunne oppdage den intense følelsen som disse punktene bærer på, og til og med få blandede orgasmer når de stimuleres samtidig.

Vibratoren er utrolig fleksibel og tilpasser seg kroppens former, noe som gjør at den er enkel og behagelig å føre inn. Den har hele 7 vibrasjonsmønstre som enten kan bygge opp klimakset ditt på en langsom og pirrende måte, eller sende deg til orgasmehimmelen på et blunk.

Sweet Smile A- og G-punktsvibrator bruker 2 stk. AAA-batterier som selges separat.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful