Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Sweet Smile Dual Magic Wand Vibrator var 1

Sweet Smile Dual Magic Wand Vibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Leter du etter en vibrator som kan tilfredsstille deg på flere måter? Da bør du se nærmere på Sweet Smile Dual Magic Wand Vibrator.

Den stilrene vibratoren kan nemlig brukes i begge ender til å stimulere din sensitive klitoris, og lar deg dermed velge ende utifra humøret og det du har mest lyst til.

Den ene enden ser ut som en klassisk magic wand med sitt store og runde hode. Den er utstyrt med 10 vibrasjonsinnstillinger som tar seg godt av klitoris og de mange tusen omkringliggende nerveendene.

I den andre enden finner du en flatere og spissere vibrator som er perfekt til målrettet stimulering av klitoris. Også den gir deg 10 forskjellige vibrasjonsinnstillinger som du kan utforske til orgasmene ruller over deg.

Sweet Smile Dual Magic Wand Vibrator er laget av mykt og behagelig silikon, og kan enkelt lades opp med den tilhørende USB-kabelen.

 

 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Veldig bra
C - 10. jan. 2021
Vibrasjonene kan vęre litt for kraftige til å begynne med. Men den klarer å gi orgasme hver gang! Og den er i flott materiale! Alt i alt, veldig bra!
0
Veldig fornųyd
PA - 5. dec. 2020
Rett og slett et veldig fint verktųy. Har ingenting å klage på.
0
Fungerer hver gang
E. - 4. oct. 2020
Min partner og jeg bruker ofte denne vakre vibratoren. Det gjųr det enkelt å få orgasme og det fungerer hver gang. Vibrasjonene er litt for sterke, men etter litt tilvenning er de nydelige. Jeg har hatt den i to år og knappene blir litt slųve over tid. Krever at du trykker hardt fųr de virker.
0

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful