Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Sweet Smile Thrusting Rabbitvibrator var 1

Sweet Smile Thrusting Rabbitvibrator

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
kr 779,00kr 662,15
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Lekesyke Sweet Smile Thrusting Rabbitvibrator sørger for at du tilfredsstilles både utvendig og innvendig på samme tid.

La skaftet fylle deg helt ut med sine 4,6 cm i diameter. Nyt hvordan det etterligner mannens støtende bevegelser, samt tilfører et ekstra pirrende element til leken med sine roterende bevegelser. Lek deg gjennom hele 3 deilige innstillinger.

Rabbitvibratoren kjærtegner også din sensitive klitoris, så du får dobbelt opp med nytelse. Klitorisvibratoren har 3 kilende tunger samt flere stimulerende nupper som vibrerer med 10 intense mønstre.

Du velger selv om du vil nyte de støtende og roterende bevegelsene sammen med vibrasjonene fra klitorisvibratoren, da de styres med hver sin knapp. Skjem bort deg selv eller la partneren din styre rabbitvibratoren og gi deg skjelvende orgasmer om og om igjen.

Sweet Smile Thrusting Rabbitvibrator er hele 24,5 cm lang og er har en silkemyk silikonoverflate som gjør opplevelsen enda deiligere. Rabbitvibratoren lades opp med den tilhørende USB-kabelen.

MerkeSweet Smile
Produkt vekt (g)765
Full lengde (cm)24.5
Innførbar lengde (cm)14.5
Diameter (cm)4.6
StrømkildeUSB-lader
Vibrasjonshastigher10
PrimærmaterialeSilikon
FargeLilla
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeItaliensk, Tysk , Spansk, Fransk, Norsk, Dansk, Svensk, Engelsk, Russisk
SKU23745
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Nope
Daisy - 29. may. 2023
Very loud and the clitoris vibrator isn't very satisfying.
Fungerer, men noe vondt i kulerotasjonene
Privatbruker - 20. mar. 2023
Produktet fungerer som det er beskrevet og kan gjøre jobben. Personlig synes jeg kulerotasjonene gjør vondt om du trekker produktetet litt ut av kjeden for å gi bedre thrusting. Kulerotasjonene er plassert slik at når den trekkes litt ut av kjeden roterer den rett i muskelen, som kan oppleves som litt ubehagelig. Produktet thruster også slik som beskrevet, men personlig kunne den thrustet mer, siden det kan oppleves som litt lite stimulerende. Alt i alt så gjør produktet jobben, men som sagt føler jeg personlig at den kan være litt ubehagelig om man ikke er vandt til en rotasjonsstimuli i kjeden.
Anbefales
kcaf - 21. may. 2021
.
Wauw!
AA - 3. jul. 2021
Har nettopp mottatt dette lille beistet og hellige dritten, den kan bare sakene sine! Jeg tror vi kommer til å bli gode venner.
0
Orgasmisk
Anonymous - 1. jul. 2024
Jeg må si at det tok et øyeblikk eller to å finne ut av det, da instruksjonene var litt mangelfulle, men wow, jeg er hekta!!! En oppgradering fra kaninen min. Tok en sjanse, og det betalte seg definitivt. Ville ha foretrukket vanntett, men det var et kompromiss for oppladbar 🤷‍♀️
Maskinoversettelse fra sinful.co.uk
Ganske bra!
Anonymous - 13. mar. 2024
Virkelig sterke vibber og ganske stor. Det eneste minuset er at den innkommende delen er litt for lang, i hvert fall etter min smak.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Veldig bra
Anonymous - 9. jan. 2022
Materialet føltes veldig glatt og den gikk virkelig opp og ned noen cm, jeg skulle gjerne sett at den beveget seg raskere og at den var litt smalere, men humpene med perlene og kanindelen var uansett veldig bra! Så verdt pengene.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Ikke for nybegynnere
Anonymous - 13. mar. 2024
Kulene er ubehagelige og smertefulle. Det eneste positive var vibrasjonene. Bra materiale, men dessverre ikke noe jeg vil anbefale
Maskinoversettelse fra sinful.se
Et par forsøk
Anonymous - 13. mar. 2024
Ved første forsøk var jeg ikke så imponert. Men etter et par ganger elsker jeg den!!!! Den får meg til å komme så hardt. Skulle gjerne hatt flere hastigheter. Det mest negative er at den er høylytt. Ingenting du kan spille diskret med.
Maskinoversettelse fra sinful.se
100 % anbefalelsesverdig
Anonymous - 13. mar. 2024
Virkelig god vibrator som gir deg følelsen av å bli slikket og med gode vibrasjoner. Den eneste ulempen er at den bråker når du bruker skyvemodus. Likevel er den god nok selv med bare klitorisvibrasjonene.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful