Rabbitvibratorer

Rabbitvibratoren fikk sitt store gjennombrudd i TV-serien Sex og Singelliv, og er en svært populær vibrator. Og det forstår vi godt. Fordelene med dette sexleketøyet, er at den stimulerer deg både innvendig og utvendig på samme tid. Dildoen og de roterende perlene stimulerer skjeden og G-punktet, mens kaninørene gir vibrasjoner mot klitoris. Sammen blir disse to stimuli for mange kvinner et deilig orgasmefylt bekjentskap. 

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Adrien Lastic (1)
Amaysin (5)
B Swish (2)
Baseks (7)
Belladot (2)
CalExotics (4)
Callie (1)
Cleopatra (1)
Fifty Shades of Grey (6)
Fun Factory (5)
GC (1)
Happy Rabbit (1)
Inmi (3)
Je Joue (1)
Lelo (2)
Lelo (5)
Love To Love (1)
Lovense (1)
LovingJoy (3)
Mixed (1)
Nexus (1)
NMC (1)
PMV (3)
Pretty Love (1)
Rocks Off (5)
Romp (1)
Satisfyer (4)
Sevencreations (1)
Shots Switch (1)
Sinful (12)
Snail Vibe (1)
Svakom (2)
Swan (1)
Sweet Smile (1)
The Rabbit Company (1)
ToyJoy (1)
Tracy´s Dog (3)
Trinity Vibes (1)
Velve (1)
Vibe Couture (2)
We-Vibe (1)
XuoXuo (5)
You2Toys (1)
Vis alle
Vis alle 103 produkter
Du har sett 42 av 103 produkter
Vis flere

Rabbitvibrator - Det populære alt-i-et sexleketøyet

Med en rabbitvibrator kan du få i både pose og sekk

De fleste kvinner har sett samtlige episoder av Sex & the City minst én gang. Og vi husker alle den episoden i den første sesongen hvor Charlotte isolerte seg på soverommet med rabbitvibratoren sin. Det var nettopp denne episoden som ga dette vidunderlige sexleketlyet det gjennombruddet den forjente. Og selv episoden kanskje gått i manges glemmebok, så er heldigvis ikke det samme sant for den frekke kaninen.

Nettopp dette sexleketøyet er svært mange kvinners yndlingssexleketøy, og det har vi ingenting å utsette på. For en rabbitvibrator kombinerer flere forskjellige typer stimulering, slik at du kan nyte det hele på en gang, både indre og ytre stimulering. Klitorisstimulatordelen er som utgangspunkt formet som en kanin, hvor de to ørene pirrer klitoris. Derav navnet. Du vil imidlertid oppleve at noen merker har valgt et annet design - om ikke også et annet dyr - for å friske opp den gamle kjenningen. Men effekten er den samme. Utover å stimulere utvendig, så stimulerer den deg også innvendig på G-punktet liksom en dildo eller dildovibrator, eller en g-punktsvibrator. Samtidig har den roteterende kuler innvendig i skaftet, som masserer din vagina. Det finnes altså ikke et sted på kvinnen hvor dette deilige sexleketøyet ikke gjør godt.

Hvilken variant skal du velge?

På Sinful.no finner du et stort utvalg av forskjellige rabbitvibratorer. I utgangspunktet gjør alle sammen det samme: De stimulerer deg på klitoris, på G-punktet og rundtomkring vaginaen din. Det er stor forskjell fra kvinne til kvinne hvor lang klitoris er plassert fra vaginaåpningen. Derfor varierer plasseringen og lengden på klitorisvibratoren. Det er en av de tingene du bør være oppmerksom på.

En annen ting du bør være oppmerksom på, er at det ikke er alle rabbitvibratorer som har roterende kuler i skaftet. Noen produsenter velger å spare dere enheter for denne egenskapen for i stedet fokusere på et ergonomisk design, som er formet etter kroppen. Denne typen treffer (for noen kvinner) klitoris og G-punktet enda bedre, men kvinnekroppen er morsom størrelse, og det varierer som sagt mye fra kvinne til kvinne hvor de intime delene er plassert. Prøv deg frem og finn ut av hvilken modell som passer best til din kropp og ditt behov. Hvis du er i tvil om hvilken du skal velge, så er du velkommen til å kontakte vår kundeserviceavdeling. Vi sitter klare på telefon og mail til å svare på alle dine spørsmål.

Et orgasmefylt bekjentskap

Uansett hvilken modell du velger, så kan du være sikker på en ting: Den vil løfte dine orgasmer opp til nye høyder og gi den en av de mest stimulerende onaniopplevelser overhodet mulig. For mange kvinner er det enklest å nå et klimaks gjennom aktiv stimulering klitoris, men de dypeste og mest intense orgasmene kommer oftest ved stimulering av G-punktet. En rabbitvibrator kombinerer de to, slik at det blir enklere å komme, samtidig som orgasmene blir enda mer intense. Det er altså ikke uten grunn at den pene Charlotte fra Sex & the City ikke hadde lyst til å gå utenfor en dør når hun hadde dette vidunderet tilgjengelig.

Sinful.no finner du et stort utvalg av vibratorer i alle former, farger og størrelser som klitorisvibrator eller dildovibrator . Felles for dem alle er at de er av høyeste kvalitet. Produktene er blitt en del av vårt sortiment etter langvarige og omhyggelig undersøkelser, og de er utvalgt under strenge kriterier for design, funksjonalitet og kvalitet. Uansett om du velger en luksusvariant fra f.eks. We-Vibe og Velve, eller en budsjettvennlig variant fra Baseks, kan du med en rabbit vibrator fra Sinful være sikker på å få et kvalitetssexleketøy som vil berike livet ditt med den største seksuelle nytelse du kan tenke deg.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. 21 98 88 81

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no