TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Rabbitvibrator

Rabbitvibrator er blitt en gjenganger i nattbordsskuffen til mange kvinner etter at den fikk sitt store gjennombrudd i TV-serien Sex og Singelliv. Ved å stimulere både utvendig og innvendig samtidig kan den gi en intens nytelse som for mange resulterer i eksplosive orgasmer.

Rabbit vibrator - populært multiverktøy for seksuell nytelse

Få i pose og sekk med en rabbitvibrator

De fleste kvinner har sett samtlige episoder av Sex & the City minst én gang. Og vi husker alle den episoden i første sesong hvor Charlotte isolerer seg på soverommet med sin rabbit vibrator.

Det var nettopp denne episoden som ga det vidunderlige sexleketøyet sitt gjennombruddet. Og selv om episoden kanskje har gått i manges glemmebok, så er det derimot ikke tilfellet for det vibrerende leketøyet.

En rabbitvibrator er et yndlingsleketøy blant svært mange kvinner, og det med god grunn. En rabbit vibrator kombinerer nemlig både indre og ytre stimuli for komplett tilfredsstillelse. Den utvendige delen er formet som en kanin og det er her navnet kommet fra.

Utover å stimulere utvendig, så stimulerer den også innvendig med sitt skaft, i likhet en dildo. Skaftet er ofte buet for å gi målrettet stimulering til G-punktet, på samme måte som en g-punktsvibrator. Samtidig har den gjerne roteterende kuler inni skaftet som masserer vaginaen. Det stimulerer altså hele ditt intimområde på én gang og kan derfor resultere i intens nytelse og kraftige orgasmer.

Hvilken rabbit vibrator bør jeg velge?

Hos Sinful finner du et stort utvalg av rabbitvibratorer i ulike farger, fasonger og størrelser. Det er altså mange produkter å velge mellom og det kan derfor være vanskelig å vite hva man burde kjøpe.

En av de tingene du bør være oppmerksom på før du kjøper en rabbitvibrator er lengden på "kaninen" og avstanden mellom kaninens hode og ører. Det er nemlig stor forskjell fra kvinne til kvinne hvor langt klitoris er plassert fra vaginalåpningen. Derfor varierer dimensjonene på kaninen.

En annen ting du bør være oppmerksom på, er at ikke alle rabbitvibratorer har roterende kuler i skaftet. Hvis dette er noe du ønsker deg bør du se etter et produkt med denne funksjonen. Er det derimot ikke viktig for deg kan du i stedet lete etter en rabbitvibrator med et anatomisk passende skaft. Det varierer som sagt mye fra kvinne til kvinne hvor de intime delene er plassert, og det gjelder også de indre nytelsespunktene.

Skulle du fremdeles være i tvil om hvilken rabbivibrator du bør velge, er du velkommen til å kontakte vår kundeserviceavdeling. Vi sitter klare til å svare på alle dine spørsmål over telefon og på e-post.

Rabbit vibratorer: et orgasmefylt bekjentskap

Uansett hvilken modell du velger, så kan du dog være sikker på én ting: rabbit vibratorer vil løfte dine orgasmer til nye og uante høyder, og vil gi deg noen av de mest stimulerende onaniopplevelsene noensinne.

For mange kvinner er det enklest å oppnå klimaks ved stimulering av klitoris, men de dypeste og mest intense orgasmene kommer oftest ved stimulering av både klitoris og G-punktet. Rabbitvibratorer kombinerer de to, slik at det blir enklere å komme, samtidig som orgasmene blir enda mer intense. Det er altså ikke uten grunn at Charlotte fra Sex & the City ikke hadde lyst til å gå utenfor døren når hun hadde dette vidunderet tilgjengelig.

Hos Sinful finner du ikke bare et stort utvalg av rabbit vibratorer, men også andre vibratorer som blant annet klitorisvibratorer og vibratoregg. Felles for dem alle er at samtlige produkter lever opp til den høyeste standard. Produktene har nemlig utvalg med omhu ut ifra strenge kriterier for design, funksjonalitet og brukervennlighet.

Uansett om du er på utkikk etter en rabbitvibrator fra luksuriøse LELO eller  budsjettvennlige baseks, kan du altså være sikker på at du får et produkt av ypperste kvalitet.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful