Rabbitvibrator

Rabbitvibrator er blitt en gjenganger i nattbordsskuffen til mange kvinner etter at den fikk sitt store gjennombrudd i TV-serien Sex og Singelliv. Ved å stimulere både utvendig og innvendig samtidig kan den gi en intens nytelse som for mange resulterer i eksplosive orgasmer.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Diameter
Lengde
Innførbar lengde
Egenskaper
Appstyrt (3)
Batteridrevet (28)
Bejeweled (7)
Oppladbar (76)
Realistic (3)
Reiselås (17)
Splashproof (19)
Suction Cup (1)
Thrusting Function (7)
Vanntett (77)
Varmefunksjon (1)
Vibrating (103)
Virtual Reality App (1)
Materiale
ABS-plast (1)
PVC (2)
Silikon (87)
TPE (8)
TPR (7)
Merke
Amaysin (4)
B Swish (1)
Bang! (2)
baseks (12)
CalExotics (3)
Cleopatra (1)
Dorcel (1)
Electroshock (1)
expired_Shots (1)
FemmeFunn (3)
Fifty Shades of Grey (4)
Fun Factory (5)
GC (1)
Je Joue (1)
Lelo (6)
LELO (6)
Love To Love (1)
Lovehoney (1)
Lovense (1)
Loving Joy (2)
OhMiBod (1)
PMV20 (3)
Pretty Love (1)
Rocks Off (5)
Romp (1)
Satisfyer (5)
Seven Creations (1)
Shots Toys (1)
Sinful (20)
Svakom (2)
Sweet Smile (1)
TOYJOY (1)
Tracy's Dog (6)
Trinity Vibes (1)
Velve (1)
VIVE (1)
We-Vibe (1)
You2Toys (1)
Vis alle 107 produkter
Du har sett 42 av 107 produkter
Vis flere

Rabbit vibrator - populært multiverktøy for seksuell nytelse

Få i pose og sekk med en rabbit vibrator

De fleste kvinner har sett samtlige episoder av Sex & the City minst én gang. Og vi husker alle den episoden i første sesong hvor Charlotte isolerer seg på soverommet med sin rabbit vibrator. Det var nettopp denne episoden som ga det vidunderlige sexleketøyet sitt gjennombruddet. Og selv om episoden kanskje har gått i manges glemmebok, så er det derimot ikke tilfellet for det vibrerende leketøyet.

En rabbit vibrator er et yndlingsleketøy blant svært mange kvinner, og det med god grunn. En rabbit vibrator kombinerer nemlig både indre og ytre stimuli for komplett tilfredsstillelse. Den utvendige delen er formet som en kanin og det er her navnet kommet fra. Utover å stimulere utvendig, så stimulerer den også innvendig med sitt skaft, i likhet en dildo. Skaftet er ofte buet for å gi målrettet stimulering til G-punktet, på samme måte som en g-punktsvibrator. Samtidig har den gjerne roteterende kuler inni skaftet som masserer vaginaen. Det stimulerer altså hele ditt intimområde på én gang og kan derfor resultere i intens nytelse og kraftige orgasmer.

Hvilken rabbitvibrator bør jeg velge?

Hos Sinful finner du et stort utvalg av rabbitvibratorer i ulike farger, fasonger og størrelser. Det er altså mange produkter å velge mellom og det kan derfor være vanskelig å vite hva man burde kjøpe. En av de tingene du bør være oppmerksom på før du kjøper en rabbitvibrator er lengden på "kaninen" og avstanden mellom kaninens hode og ører. Det er nemlig stor forskjell fra kvinne til kvinne hvor langt klitoris er plassert fra vaginalåpningen. Derfor varierer dimensjonene på kaninen.

En annen ting du bør være oppmerksom på, er at ikke alle rabbitvibratorer har roterende kuler i skaftet. Hvis dette er noe du ønsker deg bør du se etter et produkt med denne funksjonen. Er det derimot ikke viktig for deg kan du i stedet lete etter en rabbitvibrator med et anatomisk passende skaft. Det varierer som sagt mye fra kvinne til kvinne hvor de intime delene er plassert, og det gjelder også de indre nytelsespunktene.

Skulle du fremdeles være i tvil om hvilken rabbivibrator du bør velge, er du velkommen til å kontakte vår kundeserviceavdeling. Vi sitter klare til å svare på alle dine spørsmål over telefon og på e-post.

Rabbit vibratorer: et orgasmefylt bekjentskap

Uansett hvilken modell du velger, så kan du dog være sikker på én ting: rabbit vibratorer vil løfte dine orgasmer til nye og uante høyder, og vil gi deg noen av de mest stimulerende onaniopplevelsene noensinne. For mange kvinner er det enklest å oppnå klimaks ved stimulering av klitoris, men de dypeste og mest intense orgasmene kommer oftest ved stimulering av både klitoris og G-punktet. Rabbit vibratorer kombinerer de to, slik at det blir enklere å komme, samtidig som orgasmene blir enda mer intense. Det er altså ikke uten grunn at Charlotte fra Sex & the City ikke hadde lyst til å gå utenfor døren når hun hadde dette vidunderet tilgjengelig.

Hos Sinful finner du ikke bare et stort utvalg av rabbit vibratorer, men også andre vibratorer som blant annet klitorisvibratorer og vibratoregg. Felles for dem alle er at samtlige produkter lever opp til den høyeste standard. Produktene har nemlig utvalg med omhu ut ifra strenge kriterier for design, funksjonalitet og brukervennlighet. Uansett om du er på utkikk etter rabbit vibratorer fra luksuriøse Velve eller budsjettvennlige Baseks, kan du altså være sikker på at du får et produkt av ypperste kvalitet.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no