Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Swiss Navy Toy & Body rensespray 177 ml var 1

Swiss Navy Toy & Body rensespray 177 ml

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Hold hygienen på topp med rensesprayen Swiss Navy Toy & Body.

Den effektive sprayen rengjør både deg og sexleketøyet ditt så eventuelle rester av glidemiddel fjernes.

Sprayen har en mild lavendelduft og er tilsatt tea tree olje som har en antibakteriell effekt. Samtidig minimerer sprayen risikioen for infeksjoner som sopp og virus slik at hygienen alltid er på topp.

Swiss Navy Toy & Body fås i en diskrét flaske med en praktisk pumpefunksjon for enkel dosering. Flasken inneholder 177 ml.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Stor spredning av rensemiddel
Admiral Cockshot - 30. sep. 2021
Kanskje mer egnet til større leketøy, da spredningen av selve rensemiddelet er veldig stor.
Digg rens for sin beste kompis
Elvis - 22. jan. 2020
Veldig bra renseeffekt på leketøy, både gummi/LATEX og plast. Her er det ikke noe som kleber etter rens. I tillegg lukter der veldig rent og godt, klart til bruk igjen
Veldig bra
Niels_Birkmand - 16. apr. 2021
Jeg har brukt denne lenge og har hatt en lykkeligere familie siden fųrste kjųp, jobbet med barn, hund og kone. Takk skal du ha
0
God rengjųringsspray
BoundDomino - 21. sep. 2020
Jeg har i en stund nå lett etter en passende rengjųringsspray som kan brukes for å rense både leker og hud, og dermed unngå dusj/vann & såpevask som reduserer intensiteten på ųktene. Vel, skikkelig hygiene er ingen erstatning, men med tanke på at spekteret av sekret fra kjųnnsorganene til en frisk person er sterilt, så vel som godt bevarte smųremidler, er det ingen klebrighet igjen, noe som er skadelig, spesielt hvis du ikke vil slutt å spille når det fųrste klimakset er nådd. For akkurat denne situasjonen så denne sprayen ut til å passe. Det er imidlertid svęrt viktig å vurdere hudfųlsomheten eller sykdommer hos deg selv eller partneren din, samt mulige allergier, fųr du bruker produktet. For sikkerhets skyld pleier jeg fųrst å teste produkter som dette i god tid fųr moroa begynner, slik at en god sexųkt ikke blir ųdelagt på grunn av en ubehagelig overraskelse. Veldig enkel å bruke og sprayflasken sprer ikke stoffet over et for stort område, men er lett å målrette. Urin, sęd, vaginal vęske og glidemidler vaskes bort og duften av produktet er passe behagelig og nųytral. Funker på en eller annen måte også hvis du skulle ha en liten avfųringsulykke, men i slike tilfeller sier det seg selv at en liten dusj er et bedre alternativ.
0
Den mest effektive på markedet
Reven - 1. sep. 2019
Har kjųpt dette produktet mange ganger fra andre nettsteder (ikke bra fordi de fleste var utenlandske og det koster mye mer på grunn av frakt) Så fornųyd med at den endelig blir solgt her. Personlig synes jeg denne rengjųringssprayen er den beste på markedet akkurat nå. Den er veldig effektiv med silikon, vinyl, TPR, TPE og andre leketųysmaterialer. Lukter ikke sterk, deilig duft av lavendel. Dette produktet kan brukes på leketųy og kroppen din! Ikke bruk på kroppen, dvs. ikke spray den i rumpa, du kan spraye den på baken og på kjųnnsorganene så lenge du skyller av med vann. Jeg anbefaler dette produktet til personer som har hatt problemer med andre rengjųringssprayer fųr, som for eksempel ubehag eller vanskelig for å puste inn i nęrheten av sprayen. Jeg anbefaler den også til folk som fųler at det kan vęre vanskelig å bli kvitt vond lukt. Det positive: Irriterer ikke lungene og pusten Lukter mild lavendel Effektiv Kan brukes på kroppen så lenge den ikke kommer inn i kjųnnsorganer og andre hull Det negative: Du må huske på å ikke vęre “spray happy”, ikke spray for mye på, en liten mengde er nok.
0
Nullissime
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg kjøpte det for å rengjøre masturbatoren min, og produktet renser ingenting i det hele tatt, rett i søpla. Kort sagt, jeg er skuffet.
Maskinoversettelse fra sinful.fr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful