Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Tailz Grey Wolf Tail Analplugg og Ører var 1

Tailz Grey Wolf Tail Analplugg og Ører

Relaterte produkter
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
Sinful Anal Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Anal Avslappende Gel 50 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
kr 529,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Ulven kommer...!

Tilfør analleken noe helt nytt med Grey Wolf Tail analplugg og ører fra Tailz, og nyt hvor frekk din helt egne wolf lady ser ut bakfra.

Før den behagelige pluggen opp analt, og gjør dere klar til et pirrende rollespill når den 45 cm lange ulvehalen pryder din partners bakdel, mens den matchende hårbøylen med ulveører gjør looket komplett. 

Den imponerende halen er fremstilt i kunstpels og i flotte, mørkegrå nyanser. Den er også velegnet for å pirre, kjærtegne og kile din partners kropp med. 

Pluggen er fremstilt i glatt og semi-fleksibelt TPR. Sammen med størrelsen og det spisse designet er den enkel å føre inn og velegnet til nybegynnere, uten å gå på kompromiss med den viktige stimulerende fylde og tyngde.

Foten fungerer som stopper, slik at pluggen blir hvor den skal - også under lang og intens lek.

MerkeTailz
Produkt vekt (g)130
InkludertHodeplagg
Full lengde (cm)49
Innførbar lengde (cm)9.6
Diameter (cm)3.8
Bredde (cm)3.8
PrimærmaterialeSilikon
FargeGrå
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk, Fransk, Tysk , Spansk, Italiensk, Russisk, Nederlandsk
SKU20915
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Naughty
K - 22. feb. 2021
Buttpluggen er ganske stor, men den faller ikke lett ut heller. Halen faller litt, men totalt sett er det akkurat det du gikk for :)
0
For morsomme spill
Ville - 27. jul. 2021
En finfųlende hale, som er fin å holde på plass lenger. Setter i gang de villeste lekene. Den store stųrrelsen krever mye oppvarming når den settes på plass. Avstanden mellom pluggen og basen er også ganske stor, så den har sklidd ut av plass under orgasme. Ellers vil den holde tritt under selv de rųffeste ųktene..
0
Fantastisk produkt
Swan Beauty - 26. jan. 2020
Så fantastisk at sengepartneren likte nytelsen
0
Stor skuffelse
Anonymous - 13. mar. 2024
Var veldig skuffet over dette produktet, kvaliteten på pelsen ser forferdelig ut sammenlignet med bildene på nettstedet eller på esken. Fargene stemte ikke engang overens. Når det gjelder pluggen, ville den ikke holde seg inne. Og igjen var halen ingenting som jeg forventer av et £ 45-produkt. Jeg ville ikke ha betalt £ 5 for dette. Veldig skuffet og absolutt ikke verdt å kjøpe.
Maskinoversettelse fra sinful.co.uk
Nydelig, men litt ufrisk
Anonymous - 8. may. 2022
Pluggen: Hardere enn mange andre plugger og tar lengre tid å venne seg til. Mer som metallplugger enn lateks-plugger. Bunnplaten har en god størrelse og gjør ikke vondt når du trykker på sidene. Hale: Halen er myk, luftig og av god lengde. Den blir veldig fort skitten fordi halen er direkte på pluggen. Det er et must å vaske halen mellom hver bruk, og det krever litt arbeid å få den myk og luftig igjen. På grunn av hårmaterialet i halen føles den imidlertid aldri helt ren igjen.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Myk pels, men mindre gode plugger
Anonymous - 13. mar. 2024
Ørene og halen så fine ut og føltes myke. Pluggen var imidlertid litt dårligere, den passet ikke så godt og gled lett ut under samleie, så vi måtte holde den med hendene. Materialet i pluggen føltes også tørt og grovt å sette inn selv om det ble brukt glidemiddel.
Maskinoversettelse fra sinful.se
God kvalitet på halen
Anonymous - 13. mar. 2024
For kinky utøvere. Personlig hoppet jeg over de medfølgende ørene, det var halen som var den interessante delen. Følelsen er ikke som pels, men likevel en god kvalitetsfølelse når du kjører hendene gjennom trådene i halen - ingen hår løsner. Lengden på halen er forståelig da den selvfølgelig skal være som en ulv, men for min egen smak ville jeg ha likt halen litt kortere i lengden slik at den ikke skjulte alle hullene mine på baksiden. Selve analpluggen følte jeg kanskje var litt unødvendig stor i størrelse, og jeg følte meg også litt bekymret for at den skulle gli ut. God glidemiddel anbefales.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful