Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Tantus Feeldoe Stout Strap-on Svart var 1

Oversikt

Tantus Feeldoe Stout strap-on er en av de mest omtalte og populære strap-on's. Feeldoe Stout er den tykkeste strap-on dildo vibrator fra Tantus. Feeldoe er laget i mykt og fleksibelt kvalitetssilikon og den er designet for å gi dere en håndfri opplevelse. Med denne stap-on'en slipper du å binde og spenne på deg seler rundt hoftene og beina. Denne strap-on har noe ekstra og det er at du har mulighet for å bruke den medfølgene vibratoren sammen med den. Vibratoren vil gi deg ekstra nytelse under akten, men kan også tas ut og brukes til f.eks. på klitoris i forspillet. I begynnelsen kan det være litt vanskelig å holde den oppe (krever en sterk bekkenbunn), så bruk gjerne litt forberedelsestid og finn din egen teknikk. For at du skal oppnå optimal nytelse, anbefaler vi at du samtidig bruker et vannbasert glidemiddel.  Tantus Feeldoe er: allergivennlig, parfymefri, bøyelig, kan kokes og blir hurtig kroppstemperert. Håndlaget i USA, 100 % ftalat- og lateksfri. 

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Tantus Feeldoe Stout Strap-on Svart

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful