TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Tantus

Tantus er et amerikansk merke som produserer fargerikt sexleketøy av ypperste kvalitet. Alle merkets produkter er håndlagde og utviklet med omtanke for både deg og miljøet. Tantus sexleketøy er laget av Ultra Premium Platinum silikon som kjennes deilig, mykt mot huden og gir en utrolig realistisk følelse.

Tantus - håndlaget, allergivennlig sexleketøy i 100% kvalitetssilikon

Historien bak Tantus

Tantus ble stiftet i 1997 av amerikaneren Metis Black som drømte om å spre glede og seksuell nytelse med sexleketøy av ypperste kvalitet. Blacks visjon har fra begynnelsen vært å tilby håndlagde, seksuelle hjelpemidler og nytelsesprodukter til både single og par. Merkets mantra er å inspirere kvinner og menn i hele verden til et morsomt og tilfredsstillende sexliv. Da Metis Black startet med å utvikle sexleketøy på slutten av 90-tallet var det med fokus på design. Hennes håndlagde produkter skulle utstråle livsglede og være i overensstemmelse med den menneskelige anatomien. Hun brukte derfor flere måneder på å utforme og teste prototyper, så hun var sikker på at den seksuelle nytelsen ble så målrettet og effektiv som overhodet mulig. Black var ambisiøs i sitt mål om å skape unike produkter som skulle skille seg fra resten av de erotiske produktene som allerede fantes på markedet. I stedet for å ty til vanlig silikon valgte hun derfor å utvikle sin egen allergivennlige, lateks- og ftalatfrie silikon. Denne silikonen var langt bedre for kroppen enn den vanlige og billigere silikonen som hennes konkurrenter brukte. I dag er Tantus fremdeles en av industriens sterkeste spillere når det gjelder økologi og kropps- og miljøvennlighet.

Nytelse til single og par

Tantus produserer en rekke kvalitetsprodukter som både kan benyttes til frekk tilfredsstillelse i eget selskap og til pirrende innslag i dobbeltsengen. Blant de mest solgte produktene er den populære penisringen Super Soft C som er laget for å sitte rundt både penisen og testiklene, og som gir en kraftigere og mer langvarig ereksjon. Et annet bestselgende produkt er den fleksible dildoen Goddess som er formet med stimulerende riller. Goddess kan både brukes til innvendig og utvendig stimulering, og kan dessuten romme en bulletvibrator som forvandler dildoen til en den ultimate klitorisstimulator. Goddess er også velegnet til pegging da den enkelt kan monteres i et seletøy. Dersom du eller dere er på utkikk etter et multifunksjonelt sexleketøy til begge kjønn kan Tantus også by på sin egen versjon av den klassiske magic wand-en. Rumble har et mykt silikonhode som masserer og stimulerer større områder på kroppen med sine syv pirrende vibrasjonsnivåer. Wand-en er liten og diskrét nok til å ta med i veska eller i kofferten så du og partneren din kan nyte intense orgasmer hvor som helst og når som helst.

Kjøp ditt nye favorittleketøy fra Tantus her

Hos Sinful har vi en like klar og ambisiøs misjon som Metis Black hadde da hun grunnla Tantus; nemlig å inspirere til bedre sex gjennom mer nysgjerrighet, intimitet og lek. I vår nettbutikk finner du derfor ikke bare Nordens største utvalg av sexleketøy, men også markedets beste produkter samlet på ett sted. Vi er nemlig opptatt av å sammensette et bredt sortiment med noe for enhver smak som både imøtekommer dine og din partners krav til kvalitet, funksjonalitet og pris. Derfor har vi selvfølgelig valgt å inkludere Tantus sine lekre produkter i vår nettbutikk. Hos Sinful finner du alt du behøver for å utleve dine villeste drømmer og fantasier. Vi elsker glade og fornøyde kunder og tilbyr derfor rask levering med forventet leveringstid på cirka 2 til 4 dager. Alt du kjøper hos oss får du dessuten tilsendt i diskréte pakker så du slipper å bekymre deg for nysgjerrige familiemedlemmer, naboer eller postbud. Det er bare noen av grunnene til at våre kunder gir oss så gode tilbakemeldinger at vi er toppskårer på Trustpilot.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful