Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
TENGA Air-Tech For Vacuum Controller Ultra var 1

Oversikt

Ønsker du å prøve ut et nytenkende onaniprodukt, som både masserer, stimulerer og suger? Da er TENGA Air-Tech Ultra et spennende produkt for deg. Ultra-utgaven er større enn de normale TENGA-cups.

Air-Tech masturbatoren bygger på en revolusjonerende sugeteknologi, hvor luften suges inn og ut av produktet, hvilket gir en realistisk og stram opplevelse. Bruk koppen som den er, eller koble den til Vacuum Controller-enheten for å enda mer stimulerende og intens opplevelse.

Onaniproduktet har en ventil i toppen, som kontrollerer lufttrykket i koppen. Ved å holde en finger på ventilens hull, suges luften ut av koppen og gir en fantastisk fornemmelse rundt penis. Når du setter TENGA Vacuum Controller til ventilen, vil dette automatiseres, som forsterker sugeeffekten og gir økt stimulasjon.

TENGA Air-Tech Ultra er 17,5 cm dyp og har en diameter på 6 cm, og vil derfor passe til store penisstørrelser. Koppen kan anvendes flere ganger, både som den er og sammen med TENGA Vacuum Controller (følger ikke med).

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

TENGA Air-Tech For Vacuum Controller Ultra

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful