Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
TENGA Egg Wavy Masturbator var 1

Oversikt

Tenga Egg Wavy er en et onanisleeve til menn, som har en indre struktur av pirrende bølger som kjærtegner skaftet. 

Ta eggehylsen ut av skallet og smør på litt glidemiddel (inkludert) i det lille hullet. Deretter la penisen din gli inn i hullet.

Tenga Egg kan strekkes opp til en lengde på 30 cm og passer de fleste penisstørrelser. Du ,eller partneren din, styrer eggehylsen med hånden. Det føles faktisk som en håndjobb - bare mykere og mer intenst.

Innsiden av eggehylsen har en tekstur av små nupper som stimulerer og masserer penisen din. Tenga Egg er den perfekte reisepartneren for den vellystige mannen.

Egget er ment for engangsbruk, men kan gjenbrukes hvis du tar godt vare på det og påfører mer glidemiddel.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Tja... Vet ikke helt.
The dude With the 'tude - 19. apr. 2015
Materialet føles herlig, jeg kunne ha tatt på det og befølt det i timesvis:) Men det føles noget skjørt og jeg kan enkelt se for meg at det vil revne uten problem. Rillene innvending kunne gitt stor nytelse, men personlig synes jeg de er litt for myke. hadde de vært en anelse stivere, så hadde ting vært bedre. men det er bare min mening. De gir noe stimulasjon, men ikke så mye som de kunne. Dene r grei å bruke og grei å holde, men til den prisen, så føler jeg at jeg må ta ekstra hensyn med tanke på at den føles såpass skjør og egentlig er ment for engangs-bruk. ORgasmegaranti? tja, det kjennes godt, men jeg klarte ikke å 'nå målet' før etter andre gang jeg brukte den, fordi jeg måtte ta ting veldig rolig. Den skal visstnok kunne strekkes hele 30cm, så lang er ikke jeg;) men det virket allikevel som om den ikke ville tålt å dekke meg fullstendig og det var en ny opplevelse. flott med nye opplevelser, men ike npt jeg er redd for at den skal revne. Till full pris og som engangs bruk, så er det uaktuelt for meg å skaffe flere. men på tilbud og med litt 'teknikk' så kan det gå. om jeg får 6-10 runder ut av denne så er det greit nok. min har til nå tålt 3 fulle omganger og viser nesten ikke tegn til slitasje, men nå er jeg også meget forsiktig med den og vasker den pent etter bruk. Vet ikek om jeg vil anbefale så det er opp til hver enkelt å finen ut av om de synes det er verdt det. interessant er den nå ihvertfall.
Enkel å bruke, men ikke noe spesielt
Caroline - 23. jun. 2021
Hadde kjųpt noen i gave til kjęresten min, men etter å ha brukt den for fųrste gang var han ikke videre begeistret. Han sa det var veldig likt en vanlig håndjobb, bare litt verre.. og i fremtiden ville han helst klare seg uten dette produktet da gode gammeldagse håndjobber bare er bedre. Men superfint materiale, og lett å bruke, bare ikke en hit hos ham.
0
Kjųpte den til kjęresten
Cath - 12. may. 2021
Jeg kjųpte den for å bruke på kjęresten da jeg selv hadde vondt. Det fungerer veldig bra med glidemiddel og har han da håndjern og bind for ųynene, så er opplevelsen fantastisk. Jeg nyter å kunne gi ham dette når penetrasjon ikke er mulig for meg. Det er synd det ikke kan brukes mer enn noen få ganger, men da må vi ut og kjųpe flere forskjellige og prųve oss frem. Anbefales!
0
super hot
Per - 30. apr. 2021
Er så sexy å bruke den
0
Et morsomt og godt produkt også for par!
Anonymous - 13. mar. 2024
Gode instruksjoner og enkle å bruke. Brukes sammen, fin avveksling og lettere å bruke enn f.eks FleshLight (som vi også bruker sammen). Orgasmen tok ikke lang tid å komme. Egentlig ganske engangsbruk da pikken etter første gang hadde en kul på tuppen. Levetiden avhenger sannsynligvis av størrelsen på pikken og hvor "hardt" den trekker. Den 6 eggcellen gikk på bestilling og ser frem til eggene med forskjellige innsider.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Et morsomt produkt!
Anonymous - 13. mar. 2024
Brukervennlig og lett produkt.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
First Egg til mannen min var en kjærkommen gave!
Anonymous - 13. mar. 2024
Det var første gang mannen min prøvde et Tengaegg, og han var veldig fornøyd! Det eneste lille minuset var at kanten hadde en tendens til å brette seg litt ubehagelig hvis man ikke har riktig grep. Ellers setter vi stor pris på den!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Topper
Anonymous - 3. oct. 2021
Utrolig bra leketøy, spesielt hvis du er omskåret, da det fungerer som en forhud!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Flott!
Anonymous - 13. mar. 2024
Dette er det beste egget etter min mening! Lett å kontrollere om du bare vil bli ertet eller om du vil komme raskt. Kantene på bølgene gjør det utrolig deilig når de glir over kanten på glans ... gøy å bruke med partneren min også - hun styrer :)
Maskinoversettelse fra sinful.se
Hyggelig, men kort
Anonymous - 13. mar. 2024
Prøvde dette egget for første gang. Veldig fint, men dessverre sprakk egget. Men kommer nok til å gi det en ny sjanse
Maskinoversettelse fra sinful.se

TENGA Egg Wavy Masturbator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful