Tenga Egg

De eggeformede onaniproduktene fra japanske TENGA er blant verdens mest populære sexleketøy for menn. Produktenes spesielle emballasje og stilfulle uttrykk gjør at de skiller seg fra andre onaniprodukter, samt at de fremstår mer diskrete. TENGA Egg er i utgangspunktet engangsprodukter, men hvis du tar godt vare på eggene og vasker dem godt etter bruk, kan onanihylsene brukes opptil flere ganger.

TENGA Egg gir deg unike onaniopplevelser

Hva er TENGA Egg?

TENGA Egg er en serie populære onaniprodukter til menn, som på kort tid er blitt de mest solgte sexleketøyene i Japan, og foretrukne onaniprodukter blant menn over hele verden. De eggeformede produktene kan kanskje virke små og uskyldige, men ikke la seg lure av deres ytre. Sleevene er nemlig laget av et utrolig elastiske materialer og passer derfor til nesten alle penisstørrelser.

TENGA Egg er i utgangspunktet beregnet til engangsbruk, men hvis du vasker onanihylsene hver gang etter bruk og passer godt på dem, kan du faktisk bruke hylsene opptil fem-seks ganger uten problemer.

Innsiden av onanihylsene er fylt med snå nupper, knopper, bølger eller andre former som stimulerer og masserer penis. De innvendige mønstrene og det myke materialet gir deg intense onaniopplevelser som er helt utenom det vanlige. Du er altså garantert et unikt handjob så snart du tar den lille hylsen ut av eggeskallet og trer det ned over penis.

Slik bruker du onanihylsene

TENGA Egg er simple sexleketøy for menn som er på jakt etter det perfekte handjob. Onanihylsene fungerer slik at man tar dem ut av eggeskallet, heller det medfølgende glidemiddelet ned i hullet og lar penisen gli inn. Heretter kan du eller partneren din styre hylsen med hånden, akkurat som du ville ha gjort uten hylsen.

Hvis du lar partneren din ta kontrollen, vil hun/han sikkert oppleve at det er enklere å styre hylsen enn det er å styre selve penisen, og du vil raskt merke hvor raskt man faktisk kan oppnå klimaks med et handjob.

Det finnes mange ulike TENGA Egg og det produseres hele tiden nye varianter, da produktene er utrolig populære blant menn over hele verden. De brukes alle sammen på samme måte, men opplevelsen av hvert produkt skiller seg likevel fra hverandre. Hvert egg har nemlig et unikt mønster på innsiden som gir en helt særegen følelse. Du vil derfor kunne finne en variant som passer perfekt til deg og dine behov blant det store utvalget av onaniegg.

Kvalitet i høysetet

Den er den japanske sexleketøysprodusenten TENGA som står bak de populære onaniproduktene. Produsenten har laget sexleketøy til menn siden 2005 og er siden blitt en av de største spillerne i bransjen. Mens enkelte produkter, som TENGA Egg onanihylsene, er ganske simple og rimelige, er andre mer avanserte og i en høyere prisklasse.

I motsetning til andre produsenter av onaniprodukter for menn, ønsker ikke den japanske sexleketøysprodusenten at deres produkter skal ligne eller føles som ekte vaginaer. De er mer opptatt av å gi menn onaniopplevelser som ikke kan sammenlignes med noe annet. Derfor kan du også ta ditt TENGA Egg med på tur, da ingen vil kunne gjette hva det lille egget brukes til.

Alle TENGAs produkter er laget av kvalitetsmaterialer og det er lagt stor vekt på detaljene i produktenes design, slik at de skal gi deg den beste mulige opplevelsen. Derfor kan du også være helt sikker på at de mange produktene i deres sortiment vil tilføre en ekstra dimensjon til dine onaniopplevelser - enten du er singel eller i et fast forhold. Prøv ett egg av gangen eller kjøp flere på én gang, så du raskt kan finne frem til det som er din favoritthylse.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no