TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
TENGA Flip Orb Strong Orange Crash Onaniprodukt var 1

TENGA Flip Orb Strong Orange Crash Onaniprodukt

På lager

Levering: 3-7 hverdager

kr 769,00
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.

Oversikt

Gi solostundene dine en intens tur med TENGA Flip Orb Strong Orange Crash Onaniprodukt fra det japanske merket TENGA.

Denne Strong modellen fra den populære serien er i samme myke materiale, men med en fastere formel. Det gir deg en stram og stimulerende følelse, og en intens opplevelse. 

Sleevet har en unik, innvendig struktur med pirrende kuler som skjemmer bort skaftet ditt fra spiss til rot når du fører den opp og ned over penis. Du kan enkelt justere intensiteten, og gi en frekk, sugende opplevelse ved å klemme de fleksible platene på utsiden av onaniproduktet.

Flip Orb Strong Orange Crash Onaniprodukt er vanntett og kan derfor nytes i dusjen eller i andre våte omgivelser. Produktets timeglassform gjør at det ligger godt i hånden og gir et godt grep. Den har en innvendig dybde på ca. 16 cm og en fleksibel diameter på 1,3 cm.

Det ytre skallet er av ABS-plast og det myke indre i elastomer. Med på kjøpet får du to prøver med vannbasert glidemiddel og et praktisk oppbevaringsstativ.

MerkeTENGASub-brandFLIPProdukt vekt (g)400InkludertStativ, Prøve av vannbasert glidemiddelFull lengde (cm)17.8Indre dybde (cm)16Diameter (cm)7Indre diameter (cm)1.3Elastisk indre diameterJaBredde (cm)8PrimærmaterialeElastomerFargeOransjeAnbefalt glidemiddelVannbasertSpråk på emballasjeEngelsk, Fransk, Tysk , SpanskSKU22274
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ny Tenga
Tenga bare fortsetter å imponere med produktene deres. Virkelig nydelig materiale og kvalitet som alltid. Jeg ville prųve en strammere Tenga, og dette skuffer... Les mer
Mathias - 21. jul. 2021
Fantastisk produkt
Jeg synes dette produktet er veldig fint og vel verdt pengene. veldig lett å rengjųre når du åpner den på midten. har blitt en favoritt!Matte - 1. nov. 2020

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful