Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Iroha by TENGA mini UME-ANZU var 1

Oversikt

TENGA Iroha Mini er en effektiv og lekker klitorisvibrator, som passer perfekt i håndvesken, når du er på farten. Den dråpelignende formen og moderate størrelsen, gjør nemlig Iroha Mini meget i diskré emballasje. Du kan nyte TENGA Iroha Mini uansett hvor du har lyst, den er nemlig vanntett, slik at den kan brukes i dusjen. Vi anbefaler at du bruker TENGA Iroha Mini sammen med et vannbasert glidemiddel, slik at opplevelsen med vibratoren blir enda glattere og bedre. Etter bruk rengjøres Iroha enkelt i varmt vann, eventuelt med en Sexleketøys Rengjøring. Merk: TENGA Iroha Mini bruker 1 stk. AAA-batteri, som medfølger i esken. Ett batteri gir opp til 5 timer stimulerende vibrasjoner.

MerkeTENGA
Sub-brandIroha
Produkt vekt (g)58
Full lengde (cm)6
Diameter (cm)5
Strømkilde1 x AAA (Inkludert)
Brukstid (min)300
Vibrasjonshastigher1
PrimærmaterialeElastomer
FargeKorall
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeTysk , Fransk, Portugisisk, Kinesisk, Engelsk, Nederlandsk, Italiensk, Spansk
SKU14058
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Det er bra
Mimi - 30. jan. 2021
Den gjųr det den skal, du får orgasme av den hver gang. Den er bare litt kraftig, du kan ikke bruke den lenge. Men den er verdt å bruke
0
Bra
Singel - 21. jun. 2020
Den passer behagelig i hånden og er lett å holde, den er liten på en god måte, og du kan bruke alle sidene, vibrasjonene er sterkest på "toppen" men de er litt svakere "nederst". Alt i alt anbefaler jeg den, og vil gjerne kjųpe en ny i framtiden;)
0
Den frekke lille vennen
Blomsten - 10. dec. 2019
Jeg ble veldig overrasket fųrste gang jeg slo den på. Den har en vibrasjonsinnstilling og dette kan virke kjedelig for noen, men jeg synes det er greit når det er en så liten en, og dessuten til den billige prisen. Jeg synes den er så fin og myk å bruke. Jeg tror jeg vil anbefale det til en venn som aldri har hatt et sexleketųy, fordi det virker så skånsomt og ikke som en stor "farlig" vibrator. Jeg synes den var superfin og jeg fikk en utrolig dyp orgasme av den. Jeg tror også det kan vęre gųy med kjęresten min en gang! Bare en siste ting, estetisk sett, elsker jeg at knappen er en del av selve designet.
0
Vakkert design, kraftig vibrasjon
S - 4. nov. 2019
Jeg elsker designet og stųrrelsen! Men for meg er den ene vibrasjonsfunksjonen litt for sterk – i hvert fall til å begynne med.
0
Virkelig god vibrator
Den langhårede - 13. sep. 2019
Jeg synes denne vibratoren er veldig bra. Det kan gjųre noe på egen hånd og også veldig bra å bruke som ekstra stimulus. Designet og materialet er fantastisk. Batteriet varer lenge! Hvis jeg skal si noe negativt om produktet, er det at den godt kunne hatt flere vibrasjonsnivåer, slik at du kan velge hvor sterke du vil ha dem. Jeg vil legge til at når du fųrst har blitt kjent med produktet, kan du ikke annet enn å vęre fornųyd med det :)
0
Ineffektiv
Anonymous - 9. jul. 2021
Jeg håpet på en diskret reisevibrator som passer inn i en liten plass. Denne oppfylte kravene i alle unntatt den viktigste respekten, vibrasjon. Den hadde veldig lav effekt.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Slik gjør du det
Anonymous - 5. nov. 2022
Vanskelig å finne på-knappen i et mørkt rom. Godt grep, men kjedelig med bare én vibrasjonsmodus.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Klitorisvibrator
Anonymous - 11. jun. 2021
Bra vibrator, men den mangler noen sterkere vibrasjoner. Fikk ikke en god orgasme med den.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Tilfredsstillende liten ting.
Anonymous - 13. mar. 2024
Den har en veldig fin design, og du kan bruke den på alle sider. Den "spisse" delen gir kraftigere vibrasjoner enn de andre sidene. Den lager nesten ingen støy og er veldig batterivennlig. På pakken står det fem timers spill på ett batteri. Men jeg har brukt den mye lenger enn det, og batteriet holder fortsatt. Den har ikke sterke vibrasjoner, men hvis du kan finne ut hvordan du plasserer den, er den veldig fin. Den er også veldig stimulerende på kroppens andre erogene soner.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Iroha by TENGA mini UME-ANZU

Velg Farge:
Relaterte produkter
Philips LR03 AAA Alkaline Batterier 4 stk.
kr 49,00kr 41,65
Inkl. mva.
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 269,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful