Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
The Original Butterfly Kiss Vibrator var 1

Oversikt

The Original Butterfly Kiss Vibrator er for deg som ønsker stimulering både innvendig og utvendig på en gang.

På utsiden er The Original Butterfly Kiss formet som en sommerfugl, der vingene og følehornene fungerer som effektive klitorisstimulatorer når vibratoren er på. De pirrende vibrasjonene kan også merkes innvendig når selve vibratoren føres opp.

Du kan velge mellom 3 forskjellige vibrasjonsprogrammer for ennå større nytelse. For å få den beste opplevelsen med The Original Butterfly Kiss Vibrator bør du bruke en god, vannbasert glidekrem sammen med den. 

MERK: The Original Butterfly Kiss Vibrator bruker 2 stk AAA-batterier som selges separat.

MerkeCalExotics
Produkt vekt (g)100
Strømkilde2 x AAA (Ikke inkludert)
Vibrasjonshastigher3
PrimærmaterialeTPR
FargeLilla
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk, Fransk, Norsk, Italiensk, Svensk, Russisk, Nederlandsk, Tysk , Dansk, Spansk
SKU14382
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Jeg synes at den er perfekt
- 1. dec. 2023
Kjempe fornøyd og anbefaler Butterfly kiss
Å gutt!!!
Jammen bra - 17. apr. 2021
Wow, dette produktet er kjempebra!!! Har brukt den mange ganger, og gir flere orgasmer hver gang! Anbefaler definitivt dette produktet! Det eneste er at lyden er litt hųy, men du kan lett ignorere den og vil ikke merke den under bruk.
0
Elsker det
Dame - 31. jan. 2021
Det er veldig nytt for meg å prųve ut sexleketųy Jeg har bestilt mye forskjellig. Dette er min absolutte favoritt. Treffer veldig fint og gir ofte orgasmer. Vibratoren er god og kraftig. Bare positive ord å si!
0
Liten, men supereffektiv.
Ann - 7. dec. 2020
Det er den andre Butterfly kiss vibratoren jeg kjųper. Den fųrste var utslitt ;0).
0
Fantastisk
Tine - 17. oct. 2020
Beste vibrator, Ikke akkurat lydlųs, men garantert orgasme
0
Fųrste leketųy noensinne
Anne - 17. aug. 2020
Ok, jeg er imponert. Jeg er 29 og her er mitt fųrste sexleketųy noensinne. Og hold ut. Nå. Opp. Jeg ante ikke hva jeg gikk glipp av. Jeg har alltid fått orgasmer under samleie, og har egentlig aldri lekt med meg selv. Hva er vitsen, har jeg tenkt. Når sex fųles så bra. Men jeg tok feil. Denne sommerfuglen er den villeste lille leken, som for så vidt stimulerer meg på helt andre måter enn det jeg er vant til. Fra å aldri onanere, gjųr jeg det nå flere ganger i uken. Jeg elsker denne trusen. Har allerede fått flere av venninnene mine til å bestille den samme! Eneste minus er at den bråker mye. Men vet du hva? Det er en liten pris å betale for en så vill opplevelse og mye nytelse.
0
Mitt beste sexleketøy
Anonymous - 13. mar. 2024
Dette er min fjerde stang av denne typen. Det eneste minus er materialet, som forårsaker friksjon på slimhinnene til tross for smøremiddelet.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Relativt god
Anonymous - 13. mar. 2024
Hver opplevelse er personlig, og personlige preferanser vil åpenbart spille en rolle, men for meg var vibratoren moderat. Materialet og kvaliteten er god, vibratoren er enkel å rengjøre. G-punktsdelen er ganske diskret og vibrerer ikke veldig kraftig, men vibratoren stimulerer klitoris godt. Vibrasjonsinnstillingene er helt riktige; min erfaring er at den første innstillingen er bra for å pirre og forlenge nytelsen, den andre innstillingen er bra for å ha god tid og la deg nyte før orgasme, og den tredje innstillingen er bra for trøtte kvelder når du bare vil ha en rask tilfredsstillelse. Jeg vil ikke kalle produktet stille. Høyere har blitt hørt, men det er fortsatt høyt; det skal definitivt ikke brukes i smug. Produktet er enkelt å bruke, men knappen på undersiden er ikke den mest følsomme, og du må virkelig trykke på den for å endre innstillingen/vibratoren av/på. Ikke en gang har jeg spilt uten å få orgasme. Jeg vil anbefale dette for mer følsomme brukere eller de som trenger en ekstra boost ved siden av annen stimulering. For mer lyst ville jeg skaffe meg et annet leketøy.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Orgasme-garanti!
Anonymous - 13. mar. 2024
Så glad, perfekt i størrelse. Stilig i sin design ga meg en orgasme hver gang jeg brukte den. Kan anbefale den lille rosa på det varmeste.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Ny bestevenn
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg har kanskje vært her sju ganger på fem år, og denne gangen har jeg vært her tre ganger på to dager. Hvis ikke det er en god karakter, vet jeg ikke hva som er det.
Maskinoversettelse fra sinful.se

The Original Butterfly Kiss Vibrator

Velg Farge:
Relaterte produkter
Philips LR03 AAA Alkaline Batterier 4 stk.
kr 49,00kr 41,65
Inkl. mva.
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
kr 199,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful