Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
The Original Wild G Vibrator var 1

Oversikt

The Original Wild G er en fyldig og deilig rabbitvibrator, som bortskjemmer deg med milde og pirrende vibrasjoner. Den har en bøyd spiss som er designet til å treffe g-punktet, mens perlene i skaftet stimuerer de følsomme nervene i skjedeinngangen. Perlene kan rotere begge veier, alt etter hvordan du liker det. Det som gjør denne helt spesiell er at den har tre stimulerende tupper på klitorisstimulatoren, som sikrer deg ekstra stor nytelse. The Original Wild G har 3 vibrasjonstempoer som merkes både innvendig og utvendig. Vibrasjonene føles relativt milde når du har The Original Wild G i hånden, men de føles mer intense ved bruk. Vibrasjonene styrer du lett med pilene på framsiden av vibratoren. Ønsker du at kulene skal rotere, klikker du bare en gang på den midterste knappen. Størrelsen på The Original Wild G er over gjennomsnittet, og passer derfor for deg som ønsker fyldig stimulering. The Original Wild G er vanntett og kan med fordel nytes i dusjen eller i badekaret. MERK: Vibratoren bruker 3 x AA-batterier som kjøpes separat.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Det blir garantert vilt
Anonymous - 9. jul. 2020
Men det er veldig høyt når perlene roterer, så høyt at det faktisk er forstyrrende. I tillegg må man kjenne knappene veldig godt for å vite hvor og hva man skal skru opp og ned når den er i bruk. Men kan man se bort fra disse tingene, er den helt fantastisk og leverer hver eneste gang :)
Maskinoversettelse fra sinful.dk

The Original Wild G Vibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful