TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
The Original Wild G Vibrator var 1

The Original Wild G Vibrator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

The Original Wild G er en fyldig og deilig rabbitvibrator, som bortskjemmer deg med milde og pirrende vibrasjoner. Den har en bøyd spiss som er designet til å treffe g-punktet, mens perlene i skaftet stimuerer de følsomme nervene i skjedeinngangen. Perlene kan rotere begge veier, alt etter hvordan du liker det. Det som gjør denne helt spesiell er at den har tre stimulerende tupper på klitorisstimulatoren, som sikrer deg ekstra stor nytelse. The Original Wild G har 3 vibrasjonstempoer som merkes både innvendig og utvendig. Vibrasjonene føles relativt milde når du har The Original Wild G i hånden, men de føles mer intense ved bruk. Vibrasjonene styrer du lett med pilene på framsiden av vibratoren. Ønsker du at kulene skal rotere, klikker du bare en gang på den midterste knappen. Størrelsen på The Original Wild G er over gjennomsnittet, og passer derfor for deg som ønsker fyldig stimulering. The Original Wild G er vanntett og kan med fordel nytes i dusjen eller i badekaret. MERK: Vibratoren bruker 3 x AA-batterier som kjøpes separat.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful