TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
The Really Cheeky Brettspill var 1

The Really Cheeky Brettspill

På lager

Levering: 2-5 hverdager

kr 379,00
Inkl. mva.

Oversikt

Kunne dere tenke dere å utfordre hverandre eller vennene til en morsom kveld i erotikkens tegn, så er The Really Cheeky Brettspill noe for dere.

Test din egen og vennenes kunnskap om sex og erotikk med dette morsomme sexspillet. I beste monopol-stil skal dere konkurrere om å kjøpe og drive frekke virksomheter som eksempelvis Jugsy Malones Undertøy, Catch-a-Cougar Nettdating og Pole Position Strippeklubber.

Trekk et Risky or Frisky kort og se om du kan motstå fristelsen. Kortene lokker med ekstra rikdommer til den som tør å utføre sexy og morsomme utfordringer. De mange spørsmålskortene underveis vil nok sikre dere varme i kinnene, og kan koste både hemninger, penger og klær hvis dere svarer feil.

Spillet er på engelsk, lett å forstå og er for 2-8 deltakere.

Esken inneholder 2 terninger, 1 spilleplate, 8 spillefigurer, 100 Risky or Frisky kort, 100 Spørsmålskort, 28 Ownership kort, spillepenger og spilleregler.

MerkeCreative ConceptionsProdukt vekt (g)1190InkludertSpillebrett, Terning, Spillebrikker, Kort, Spillepenger, SpillereglerFull lengde (cm)26Bredde (cm)26FargeRødSpråk på emballasjeEngelskSKU15752
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Et ord: Moro
Vi elsker brettspill - og sex;) - og har etter hvert samlet en del spill. Vi har også noen veldig gode venner som har lånt noen av spillene våre og delt vår ent... Les mer
Vennene - 11. sep. 2017
Kul.
Et fantastisk og annerledes spill. Minner om monopol, men mye frekkere. Hvis du leter etter spill for å utforske hverandre, er dette spillet perfekt.Stina - 3. aug. 2019
The Really Cheeky Board Game
The Really Cheeky Board Game er en frekkere versjon av det klassiske spillet Monopol. Spillet går ut på å kjųpe så mange butikker og tjenester fra banken som ... Les mer
Magnus Söderberg - 20. jun. 2017

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful