Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
The Vice Standard Kyskhetsbelte var 1

Oversikt

Å låse den underdaniges familiejuveler har aldri vært enklere eller sikrere. Vice er et lett, men robust kyskhetsbelte som har et anti-rømningssystem som ble innlemmet i designet fra starten. Etter 2 dager med konstant bruk blir den umulig å ta av uten lov.

Det pene rosa kyskhetsbeltet består av et penisbur (velg mellom 3 størrelser), 4 sokkelringer i forskjellige størrelser, 4 avstandsstykker og låsepinner, 3 anti-rømningsystemer med teksturerte vegger, 1 låsepinnehette og en hengelås med 2 nøkler. Den kan også monteres uten anti-rømning for å gjøre den mer nybegynnervennlig, og anti-rømningsystemet kan festes senere for å gjøre buret enda sikrere.

Delene er laget av polykarbonat av medisinsk kvalitet, så de er både lette og holdbare. Vice kan brukes diskret under klær, og den er designet for å brukes i lange perioder av gangen. Penisburet har lufthull og et hull i spissen for vannlating. Omfattende monteringsanvisninger er inkludert.

Rengjør enheten med varmt vann og sexleketøysrens for god hygiene. Oppbevar delene i den medfølgende fløyelposen.

MerkeThe Vice
Produkt vekt (g)163
Indre dybde (cm)3.5
Elastisk indre diameterNei
StørrelseS
PrimærmaterialePC (polykarbonat)
FargeRosa
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU23981
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Excellent product
Chastity_101 - 14. nov. 2021
We have owned the "mini" version for a week now. This is our 5th cage and i must say, it is the most comfortable chastity cage I have worn so far . We highly recommend this.
Kyskhetsburet Vice
Anonymous - 13. mar. 2024
Dessverre er The Vice jeg fikk hjem ikke som den skal være pinnene med avstandsstykker og anti-pullout passer ikke slik at låsen ikke passer.
Maskinoversettelse fra sinful.nl
veldig veldig bra produkt
Anonymous - 13. mar. 2024
super bur veldig god kvalitet. behagelig å sette og bruke (det føles tørt uten å være for). og spesielt en gang installert umulig å fjerne kan ikke uten å angre. vice og virkelig et godt merke. jeg anbefaler 100%.
Maskinoversettelse fra sinful.fr
vel
Anonymous - 13. mar. 2024
godt produkt, kan fjernes, men umulig å sette tilbake. jeg anbefaler
Maskinoversettelse fra sinful.fr
Kvalitetsprodukter
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg kjøpte The Vice standard sidebelte, og jeg kan anbefale produktet på det sterkeste! Mangfoldet av deler kan være forvirrende i begynnelsen, men jo flere størrelsesalternativer, jo bedre. Fra tidligere forsøk (CB6000 og en overraskende høy kvalitet stål fra Kina) gjorde det enkelt å finne de riktige delene. For en nybegynner anbefaler jeg å starte med den største og eksperimentere med de mindre for å se hva som fungerer best. I de fleste tilfeller er det best med så tette som mulig, så lenge blodstrømmen ikke hindres. Vice's anti-pullout er det som gjør den unik, og det er derfor den er av så høy kvalitet. Buret sitter godt og er lett å ha på seg over lengre tid, men det er anti-pullout-funksjonen som gjorde at jeg ble hektet. Den fungerer virkelig godt. Tidligere bur var rimelig lette å trekke ut, men Vice holder godt fast!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Det beste buret jeg har prøvd!
Anonymous - 4. sep. 2022
Jeg elsker virkelig The Vice. Det eneste plastburet jeg vet om som har en sklisikring som forhindrer at du vrir deg ut av det. Det kommer også med mange størrelsesalternativer, slik at du enkelt kan finne ut hva som passer. At den er rosa, er et veldig stort pluss. Jeg skulle imidlertid ønske at den kom med et annet låsealternativ som er mer diskret.
Maskinoversettelse fra sinful.se

The Vice Standard Kyskhetsbelte

Velg Innførbar lengde (cm):
3.5
5.5
6
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 1 895,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful