Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Topco Adams Cock Dildovibrator med Fjernkontroll 20 cm var 1

Oversikt

Hvorfor ta til takke når du kan få det hele?

Med Adams Cock fra Amerikanske Topco kan du fylles ut av en stor realistisk dildo, mens du nyter deilige vibrasjoner.

Den 20 cm lange dildoen er fremtstilt i det spesielle PleasureSkin materialet, som gir en myk og behagelig opplevelse samtidig som den er fast og fyldig nok til å tilfredsstille deg. Akkurat som en ordentlig mann.

Livaktige håndmalte detaljer, markert penishode og deilige store myke baller understreker og fullfører den naturtro følelsen.

Uansett om du nyter pirrende sololek eller har invitert partneren med, så styres de 7 vibrasjonsvariasjonene enkelt via fjernkontrollen. Både dildoen og fjernkontrollen er vanntett for frekk lek i dusjen eller badekarret.

Den solide sugekoppen tillater håndfri nytelse, i tillegg til at den imponerende dildoen er egnet til å sette på et seletøy.

Bruker 2 x AA-batteri (må kjøpes separat).

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Veldig bra
Mann 1983 - 29. apr. 2021
Har allerede gitt meg mange fantastiske orgasmer. Med en passe glatt overflate, glir den godt. Den har tilstrekkelig med vibrasjonsinnstillings-moduser, så du vil garantert finne en som gleder deg. Mye for pengene.
0
Perfect
NaughtyMan - 26. apr. 2021
Dette produktet er flott for å fųre inn i anus. Med vibratoren på blir ting enda bedre, og det fųles virkelig som å fųre inn en ekte penis. Anbefales sterkt.
0
For stor
Girl 25 - 13. aug. 2019
Dessverre altfor tykk for meg. Vi målte samboeren min bare for å sammenligne stųrrelser med og han målte 5 cm over glans penis. Jeg trodde dildoen også skulle vęre bredest der, men det var den ikke. Vi kom oss dit til slutt ved hjelp av en flaske glidemiddel og en satisfyer på klitoris, men det gjorde faktisk vondt til tross for god oppvarming på forhånd. Testet den også flere ganger med samme resultat. Det passer kanskje bedre for noen som har fųdt eller liker stųrre ting. Det var bra ellers.
0

Topco Adams Cock Dildovibrator med Fjernkontroll 20 cm

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful