Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Topco Adams PleasureSkin Dildo 20 cm var 1

Oversikt

Hvis du gjerne vil nyte synet og følelsen av en fyldig og naturtro dildo, som kan gi deg de dypeste orgasmer, så er Adams Dildo PleasureSkin et godt valg.

Med tydelige årer, markert hode og deilige faste baller, byr adam på en realisitsk opplevelse når du tilfredsstilles - igjen og igjen.

Dildoen er laget av PleasureSkin materiale, som gjør at dildoen er fast nok til å gi deg målrettet stimulering, samtidig som den er deilig myk å ta på.

Den har en praktisk sugekopp i bunnen til håndfri sololek og kan også brukes i seletøy, til felles nytelse.

Adams Dildo er håndmalet for å oppnå en autentisk look.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fyller godt opp
Bobby - 8. mar. 2022
Denne er stor , og viktig å bruke et analt glidemiddel , om den skal opp der. Denne pluggen krever noe tålmodighet for å komme opp i baken , men er helt vidundelig , når bakdøra åpner seg. Fyller godt , og Sugekoppen sitter godt på flere overflater , men om overflaten ikke går , så fest den til noe annet...kaserolle , glassfat o.l . Lang nok til å bunne recktum ...
Veldig bra
Mann - 31. jul. 2021
Denne har et nydelig utseende. Overflaten er veldig myk, mens den er fast inni. Det er bra, for denne er stor. For å få full glede av denne analt varmer jeg opp med en plugg eller mindre dildo. Benytter også mengder med Sinful Anal glidekrem. Da er nytelsen ubeskrivelig. Anbefales på det varmeste.
Ganske bra
Kristianbakk - 12. jun. 2019
Det må sies at det er et veldig bra produkt med tanke på at prisen ikke er så hųy; det ligner på den ekte varen og fungerer veldig bra med Sinfuls glidemiddel. Imidlertid vil jeg si at denne dildoen har den sterkeste lukten av alle jeg har hatt, og det tar litt tid fųr det går vekk. Bildet er også litt misvisende; Jeg forventet at den skulle vęre litt stųrre, men fortsatt en veldig god dildo for de som vil ha en fųlelse av autentisitet.
0

Topco Adams PleasureSkin Dildo 20 cm

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful