Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Topco Average Joe The Bartender Miguel Dildo 18 cm var 1

Oversikt

Hvem har ikke drømt om å ta bartenderen med seg hjem? Med den ytterst naturtro dildoen Miguel the Bartender er dette nå mulig.

Den frekke body tequila og de sjarmerende brune øyne må du tenke deg til, men Miguels 18 cm lekre penis med faste baller er din for alltid, mens han hjelper deg med å slukke din seksuelle tørst.

Dildoen har sugekopp, slik at du kan nyte Miguel the Bartender håndfritt eller sette ham fast på et seletøy for felles fornøyelse. Du kan også bruke ham i badekarret eller i dusjen.

Markert hode, årer og deilige baller er, sammen med det myke TPR materialet, med på å gi en naturlig følelse av den ekte varen.

Del av den populære Average Joe dildo-serien fra Amerikanske Topco, som har fokus på å tilby deg onaniopplevelser som passer til dine hverdagsfantasier.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Megafin naturtro dildo i god stųrrelse!
Emily - 3. nov. 2019
Den er så naturtro at den gjųr en tent bare av å se på den! Skikkelig bra både med tanke på lengde og tykkelse. Sugekoppen fungerer ikke sęrlig godt med vann og glir av og til, men den er fortsatt morsom å leke med!
0
Akkurat passe
John - 9. may. 2017
Utmerket dildo i veldig fint materiale, og perfekt mykhet/hardhet. Til en god pris. Har snart hatt den i noen måneder og la oss bare si at den har blitt mye brukt. Det eneste negative er at sugekoppen har en tendens til å falle av en gang i blant.
0

Topco Average Joe The Bartender Miguel Dildo 18 cm

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful