Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Topco CyberSkin Stealth Vagina Stroker Onaniprodukt var 1

Oversikt

Drømmer du om et stilfullt og pirrende onaniprodukt, som enkelt går under radaren? Så er Topco CyberSkin Stealth Vagina Stroker Onaniprodukt perfekt for deg.

Med Stealth Vagina Stroker kan du trene utholdenhet og få kraftige orgasmer, til stor glede for både deg og din partner. 

Det myke, innvendige CyberSkin-sleevet er formet som en innbydende og stram vagina, og vil stimulere deg i takt med dine bevegelser for et eksplosivt klimaks.

I bunnen har den en sugekopp som gjør det mulig å sette onaniproduktet fast på alle glatte overflater, så det kan nytes håndfritt. Bunnstykkes kan innstilles i akkurat den vinkelen du ønsker, for en best mulig opplevelse.

Passer de fleste penisstørrelser.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Moro, men har også mangler
Roboten - 30. mar. 2021
Et generelt godt produkt som kan festes godt i alle mulige posisjoner, og gir en god fųlelse. Problemet er at luften under bruk ikke slipper ut av hylsen, og presses derfor ut mellom hylsen og beholderen, som da gir en slags "vaginal fis". Jeg har laget noen hull i bunnen av beholderen for å lųse dette problemet. Men det er rart at produsenten ikke har vęrt tenkt på det?
0
Sexy og stramt, bra for prisen
Body: - 5. nov. 2020
Veldig stram penetrering, men fint nok hvis du ikke er for stor. Kan nok ikke anbefales for de velutstyrte, da den allerede er ganske trang til en gjennomsnittlig stųrrelse. Du kan ikke bare stųte inn og ut, for ryker du fųrst ut, så må du bruke hånden din for å trenge inn igjen. Hylsen på innsiden har bare med tynne riller så ingen hokus-pokus der. Hylsen sitter heller ikke så godt på plass. Hylsen er luktfri. Sugekoppen er veldig dårlig og suger ikke ordentlig fordi den rett og slett er for liten – selv på helt glatte fliser. Så action i dusjen blir aldri helt håndfri, da sugekoppen fųr eller siden slipper taket og produktet faller i gulvet. Prisen tatt i betraktning er den absolutt ok, liker du den litt trang – så er det god nytelse her. Og sugekoppen kan da heldigvis brukes på andre måter også, slik at den fortsatt hjelper å holde på dildoen på plass. Alt i alt, ok tilfredsstillende med få negative bemerkninger. Et godt begynner-produkt til en fornuftig pris. Husk glidemiddel!
0
Himmelsk
NySinfulKunde - 21. jan. 2019
Topco CyberSkin er ikke bare superhot og frekk, men den unike sugekoppen som fungerer veldig bra, gjųr opplevelsen ekstra intens! Kan anbefale produktet og Sinful.
0
Perfect
Tųff - 18. nov. 2018
Dette settet er helt fantastisk, det er kun fantasien som setter grenser for hvordan du kan bruke dette onaniproduktet. Smųr den godt og du vil snart vęre på noen fantastiske reiser.
0

Topco CyberSkin Stealth Vagina Stroker Onaniprodukt

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful