Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Topco CyberSkin Virtual Sex Ultra Perfect Woman Sexdukke var 1

Oversikt

Få den perfekte onaniopplevelsen med denne Ultra Perfect Woman Sexdukken i CyberSkin fra Topco.

Nyt de realistiske brystene, mens du tar henne både vaginalt og analt. Den rillete innersiden i begge hullene vil raskt sende deg mot et eksplosivt klimaks.

Du kan også velge å sette inn den kraftige 6 speed vibratorbulleten i et av hullene for ekstra stimuli.

Laget av CyberSkin, som både ligner og kjennes ut som ekte hud. Sexdukken kan dessuten varmes opp før bruk med det medfølgende varmeelementet, for en enda mer naturtro opplevelse.

De 2 ribbete kanalene fra åpningene danner en U, for enkel og rask rengjøring.

Merk: 3 x AAA-batteri som kreves til vibratoren skal kjøpes separat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Anbefales
Andre - 19. dec. 2018
Denne dukken har ekstremt bra og levende kvalitet på utforming, form og følelse. Kommer med varmeprober som får temperaturen opp til 40 deg som gir en enda mer naturtro følelse. Hvis du er usikker på om du skal velge Pipedream Fuck Me Silly 2 Realistisk Real Doll eller legge på noen lapper og kjøpe denne så kan jeg garantere at det er verdt de ekstra kronene. Både vagina og anus er dypere så har du 18 cm eller lengre burde du gå for denne, den er like enkel å rense som Silly 2 dukken. Dukken kommer også med en svart bagpose med glidlås som gjør at du enkelt kan frakte dukken uten å skape oppmerksomhet fra andre som er ett stort pluss. Toppscore!
1 x sexdukke
Kas - 4. aug. 2020
Den er fantastisk, har brukt den en gang, men er ikke annet enn positivt overrasket. Den er imidlertid litt tung med sine 10 kg eller så, og rengjųring er ikke lett siden det bare er de to hullene du bruker. Vaginaen er nok best, og strammere enn bakenden. Du må ikke bruke for mye glidemiddel og alt annet fųlger med. Den inneholder en "pose" for å oppbevare den i den originale esken, 2 varmepiper, et ganske kraftig egg (brukte det i bakenden på dukken da de prefabrikerte hullene ikke ga meg mye), en liten balje med "maisstivelse" og en kabel fra noe amerikansk til dansk slik at du kan plugge varmerųrene inn i en stikkontakt. Jeg kan bare anbefale denne dukken til tross for prisen; fikk den samme deilige fųlelsen som jeg fikk av å vęre sammen med en kvinne :)
0

Topco CyberSkin Virtual Sex Ultra Perfect Woman Sexdukke

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful