Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Topco Penthouse Ryan Ryans Double-Sided Stroker Onaniprodukt var 1

Oversikt

Lekker Double-Sided Stroker støpt etter Penthouse modellens Ryan Ryans intime folder og hull.

Onaniproduktet har både en vagina- og anusåpning, så du bestemmer selv hvor frekt det skal være.

Det ergonomiske designet sikrer et godt fast grep rundt strokeren, og for hvert støt bringer det stramme, nuppete sleevet deg nærmere et eksplosivt klimaks.

Laget av CyberSkin for en ekstra naturtro opplevelse.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Så og så mange
Anonymous - 13. mar. 2024
Fordeler: Materialet er superbra. Hvis du legger den i varmt vann i 10 minutter før bruk og et godt smøremiddel, føles den veldig naturtro. Den er enkel å bruke, og på grunn av "hylsen" (rør/tunnel) er den veldig enkel å rengjøre. Det føltes veldig bra ved åpning, da det er litt stramt (for meg). Ulemper: Hvis du har en lengre penis enn gjennomsnittet, kan du ikke støte til roten, da du havner i den anale delen av hylsen, noe som føltes rart og ikke på en god måte. Som mange produkter av denne typen tar det veldig lang tid å tørke med mindre du har en vifte rett inn i tunnelen. Det er ikke mulig å justere vakuumet med mindre du holder den andre hånden i motsatt ende. Alt i alt er den utmerket til prisen, og hvis du er veldig følsom, stimulerer den helt fint. Penisen min er over gjennomsnittet i lengde og omkrets, og jeg er ikke superfølsom, så dette produktet gjorde det det skulle gjøre, men på lengre tid enn jeg hadde tildelt det, og jeg kunne ikke skyve helt til roten uten å komme opp i den anale delen av hylsen, noe som var litt skuffende. Dette var mitt første onaniprodukt, og det var definitivt bedre enn hånden, det var bare ikke "Woah, wow". Imidlertid vil jeg anbefale at hvis penis er over gjennomsnittet i lengde, investerer du i et annet produkt. Men hvis du er følsom og har en gjennomsnittlig lengde penis, er dette produktet definitivt verdt pengene for din første gang.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Topco Penthouse Ryan Ryans Double-Sided Stroker Onaniprodukt

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful