Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Topco Wildfire Real Man CyberSkin European Dildo 18 cm var 1

Oversikt

Leter du etter en naturtro dildo i både størrelse og form, så er European Dildo i CyberSkin fra Topcos Wildfire Real Man serien det helt riktig for deg. 

European Dildo på 19 cm er den perfekte størrelsen til deg som vil ha litt mer fylde, men som samtidig ønsker å holde det så realistisk som mulig.

Dildoen er fremstilt i det lekre CyberSkin-materialet, som varmes opp i forbinnelse med kroppskontakt og har elastisiteten og mykheten som ekte hud.

Den unike Virtuak Touch teksturen understreker den naturlige opplevelsen med det relaistiske penishode, de bølgete årene og de realistiske testiklene.

European Dildo er dermed den perfekte blandingen. Myk, behagelig og fleksibel, men samtidig hard og fyldig nok til å tilfredstille deg. Akkuart slik du drømmer om at en ordentlig mann ska kunne.

Med sugekopp som gjør håndfri sololek mulig, i tillegg til at den kan settes på deres favorittseletøy for frekk felles nytelse.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Veldig bra
Tyra - 12. may. 2021
Veldig bra materiale. Jeg liker ikke plastikk og kaldt inn i meg. Denne kan anbefale til de som er litt kresne som meg. Jeg foretrekker originalt, men denne er en veldig bra erstatning når det ikke er tilgjengelig. Samt et gøy leketøy også når man er to.
Dildoer til fųrstegangsbruk
Maria - 10. jan. 2019
Dette er min fųrste dildo. Jeg har hatt utallige vibratorer opp gjennom årene, men en dildo – og en så realistisk en – var noe jeg aldri trodde jeg skulle kjųpe! Jeg er i delvis frivillig sųlibat, og styrer mine egne behov.. men jeg manglet noe. Jeg har lenge lurt på denne modellen – og om Wildfire Real Man – Perfect Pecker-versjonen – men manglet motet. Det var bare et ekstra skritt som måtte tas. Da jeg så Sinfuls statistikk over de mest kjųpte varene i butikken, og så hvor denne var rangert, tenkte jeg at tiden var inne. Den ble bestilt og jeg kunne nesten ikke vente med å få den hjem. Den er vakker - helt vilt fin, testiklene har til og med forskjellige stųrrelser - så den er ganske realistisk å se på. Det tok en stund fųr jeg fant tid og mot til å bruke den, for selv om den er fin og myk, er den bare ikke helt som en ekte penis. Ikke misforstå - den er fantastisk, et rent kunstverk - varm det opp på kroppen eller i badekaret, og lukk ųynene.. det fųles nesten helt ekte! Det er best med vannbasert glidemiddel i gode mengder, spesielt når du bruker den i badekaret – og jeg liker å bruke min kjęre Satisfyer samtidig på klitoris eller brystvortene. Da er det himmelsk! Jeg har ikke helt fått sugekoppen til å fungere – men som håndholdt dildo er sugekoppdelen perfekt å holde i mens du koser deg. Jeg personlig kunne tenke meg å kjųpe en med stųrre omkrets, mens lengden passer perfekt til min smak. Den har blitt min faste samboer, og blir ikke sint hvis jeg supplerer den med en litt fyldigere penis når jeg skal virkelig fylles ut. ;) Rengjųring - som alle andre leker, men Cyberskin trenger bare ekstra oppmerksomhet. Vask, tųrk og dryss! Det blir «klebrig» uten pulver, og de engelske sidene anbefaler Topcos eget produkt, eller maismel (Maizena). Jeg har googlet og funnet ut at du kan bruke andre ting hvis du er allergisk - pilrotpulver, kokosmel (det helt fine!), mandelmel... husk at hvis du er allergisk mot nųtter, så gjelder det også her og nųtteprodukter bųr ikke brukes! ;) Dryss etter vask og tųrking - da holder dildoen seg fin lenger. Den må oppbevares alene - den kan "smelte" inn i andre produkter - og dette gjelder også for gjenstander som glidemidler som kan lekke mens hvis det oppbevares i nęrheten. Det hųres ut som mye mas, men det er det ikke! ;) Så - kjųp en, nyt den og ta vare på den - du vil ikke angre! :)
0
Oppfylte ųnsket mitt.
Trang - 24. feb. 2017
Den fųles som en ekte en, og den fyller deg skikkelig og gir en fųlelse av normal kroppstemperatur når den er inne. Garantert orgasme Veldig bra Anbefales!
0

Topco Wildfire Real Man CyberSkin European Dildo 18 cm

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful