Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Topco Wildfire Real Man CyberSkin Perfect Pecker Dildo 20 cm var 1

Topco Wildfire Real Man CyberSkin Perfect Pecker Dildo 20 cm

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Finnes den perfekte dildoen? Wildfire Real Man CyberSkin Perfect Pecker er i hvert fall et ordentlig godt tips hvis du liker å bli fylt godt ut.

Med sine 20 cm og en imponerende fylde på 6 cm i diameter er det snakk om en dildo til deg som er krevende, kvalitetsbevisst og som gjerne vil ha det stort men samtidig naturlig.

Fremstilt i det ultra realistiske CyberSkin-materialet. CyberSkin varmes opp i forbindelse med kroppskontakt og har elastisiteten og mykheten som ekte hud.

Den unike Virtual Touch teksturen understreker den naturlige opplevelsen med realistisk penishode, bølgete årer og et par deilige baller.

Perfect Pecker er dermed den helt rette blandingen. Myk, behagelig og fleksibel, men samtidig hard og fyldig nok til å tilfredstille deg. Akkurat slik du drømmer at en ordentlig mann skal være.

Med sugekopp, som gjør håndfrilek mulig, i tellegg til at den kan brukes i seletøyet for frekk felles nytelse.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Tykk og deilig
Par8189 - 22. dec. 2017
Deilig tykk dildo i veldig realistisk materiale. Veldig myk og tøyelig. Fantastisk med en stor dildo uten det harde markerte hodet. Litt oval tykkelse "mer i bredden". God sugekopp. Vi likte den veldig godt. Ga henne bedre og lettere orgasme enn andre dildoer vi har. Skulle gjerne fått denne med vibrator i hodet.
Det beste til NÅ
Loveit - 17. oct. 2020
Jeg var litt nervųs for å vise den til min kone; den er ikke akkurat liten
0
Finnes den perfekte dildoen?
Boipuzzy - 29. sep. 2020
Jeg antar at den gjųr det, og den ytre mykheten til Wildfire er heller ikke til å ta feil av. Den fųles godt å ta på. Dessverre stopper de gode tingene der. Nesten alt annet var galt med denne dildoen. 1. Stųrrelsen er mindre enn annonsert da dildoen er oval. 2. Dessverre mangler den et tydelig markert penishode som kan hjelpe med stimulering. 3. Sugekoppen er ok, men den virker litt myk. 4. Kjernen er ikke hard nok. Det er litt som å få en halveis erigert penis inni og det er lite stimulerende å ri. 5. Det ser relativt ekte ut, men ser ikke 100% ut som bildet. Jeg hadde gledet meg til en oppgradering på tykkelsen fra min Vixen Johnny (4,5 Ų) og til å bli helt fylt ut, men her ble jeg ekstremt skuffet. Spar pengene dine og kjųp en Vixen - den kan du ri og få full glede av hver gang.
0
Overraskende naturtro
Dr.D - 1. jan. 2020
Det fųles superekte, kona mi lurer på hvorfor ikke alle dildoer er laget slik! Hun synes den fųles mye mer behagelig! Det er bra for både henne og han. Det myke ytre som utvider seg og fyller deg ut innvendig gir deg en herlig fųlelse! Den skulle imidlertid ha vęrt enda tykkere.
0
VELDIG realistisk dildo!
Marika28 - 27. mar. 2017
Jeg har aldri sett, rųrt eller brukt en dildo som er så realistisk som denne - og jeg har sett mange dildoer :) Den er nydelig. Som i virkelig nydelig. Og stor. Som i virkelig stor. Absolutt ikke en nybegynnermodell, men hvis du er erfaren, så er det en verdig kandidat. Jeg blir helt fylt ut - akkurat slik jeg liker det. Sugekoppen er god og sterk og byr på noen flere alternativer. Etter min mening er at dette er en dildo som er verdt hver krone.
0

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful