Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Toy Joy Analfinger-sett 3 stk. var 1

Oversikt

3 analfingre i forksjellige størrelser. Disse analfingrene er til deg som ønsker å eksperimentere med analstimulasjon. De forskjellige størrelsene gir deg muligheten til å starte forsiktig, for så å prøve deg frem. For at leken med Toy Joy analfingre skal bli enda bedre, glattere og glidende, anbefaler vi at du samtidig bruker et analt glidemiddel.

MerkeTOYJOY
Sub-brandAnal Play
Full lengde (cm)6.5 | 8 | 9.5
Innførbar lengde (cm)5 | 6.5 | 8
Diameter (cm)1.7 | 2.2 | 2.7
PrimærmaterialeTPR
FargeKlar
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeNederlandsk, Fransk, Engelsk, Russisk, Tysk , Italiensk, Spansk
SKU11907
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Helt ok
Godvik - 27. sep. 2021
Et helt greit produkt. De er litt små
Utmerket sett med leketøy.
sond17 - 31. jul. 2017
Disse fungerer greit. Fint for å "åpne" opp for større anale leker. For meg er ikke dette noe som gir meg orgasme, men kjekt for litt innledende lek og oppvarming. Et tips er å binde en snor eller tilsavarende, for de har en tendens til å forsvinne helt inn. Da kan man bare dra dem ut igjen.
Bra for en god analopplevelse
Karina - 20. jun. 2021
Hvis du er en nybegynner eller tidligere har hatt en dårlig analopplevelse, så kan dette settet virkelig anbefales for å få en god analopplevelse. Det er 3 forskjellige stųrrelser. Og de fyller godt opp på en hyggelig måte.
0
Gode plugger for nybegynnere
Fru. - 1. jun. 2014
Vi ville prųve oss på analsex og valgte å begynne med dette settet og det har bare vęrt positivt. Det at settet er laget av et fleksibelt og mykt materiale gjųr dem enkle og behagelige å bruke og du får raskt en ide om du liker analsex eller ikke og du har mulighet til å gå rolig frem på grunn av de tre stųrrelsene. Materialet gjųr settet veldig enkelt å rengjųre både fųr og etter bruk. Orgasmegarantien er der, men bare med den store pluggen, de to andre får henholdsvis 3 (liten) og 4 (middels) herfra. Settet fungerer også veldig bra med glidemiddelet som heter Aquaglide. Alt i alt et skikkelig bra startsett hvis du har lekt med tanken om analsex
0
Bra for nybegynnere
debbie - 3. feb. 2014
Dette produktet er så fantastisk. Det myke materialet er veldig fint og har noe å gjųre .. Hvis du er en nybegynner vil jeg anbefale dette produktet .. Produktet er ikke for stort og du kan starte stille og deretter ta det steg for steg.
0
Tre slemme fingre.
Banditter og skurker - 11. aug. 2013
Veldig bra for nybegynnere, da det er 3 forskjellige stųrrelser å velge mellom, og materialet gjųr den enkel å bruke - den er fleksibel og fleksibel. Det er lurt hvis du er nybegynner med den minste og jobber deg opp fųrst. Er veldig bra med Aquaglide analt glidemiddel.
0
Onginta på tur med en mann
Anonymous - 13. mar. 2024
Designet har en fin følelse på baksiden, men er litt risikabelt. Disse har ikke "hylse-delen" på utsiden. Du vil i hvert fall ikke slippe den når du har den i hånden. Mens du konsentrerer deg om det morsomme grepet, skyter de som en rakett mot magen. Jeg brukte et par timer på å fiske da jeg ikke fikk tak i den. I tillegg samler det klebrige materialet opp alt av støv, lukt og andre ting, og den fingersløyfen går ikke rundt fingeren min uten å gå tom for sirkulasjon. De er også ganske små, selv om størrelsen ikke betyr så mye. Men en morsom opplevelse.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Fine stimuli
Anonymous - 13. mar. 2024
Det gir meg ikke orgasme. Men det er god stimulering under sex. Det er bra at man kan velge ulike størrelser. De er myke og går lett inn og ut, det gjør nesten ikke vondt sammenlignet med en penis. Så det er en deilig følelse. Med tiden blir de imidlertid litt skjøre, og håndtaket har gått i stykker.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Toy Joy Analfinger-sett 3 stk.

Relaterte produkter
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Sinful Anal Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Anal Avslappende Gel 50 ml
kr 129,00kr 96,75
Inkl. mva.
kr 169,00kr 135,20
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful