Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Toy Joy BDSM Starter-sett var 1

Oversikt

Vil du eksperimentere med SM og bondage? Så er Toy Joy BDSM Starter-sett ideelt for deg. Settet inneholder nemlig alt hva du har bruk for, til frekke og pirrende sexleker.

Med Toy Joy BDSM Starter-sett får du alt dette: 

- To mansjetter i 5,5 cm bred kunstlær, som har en myk bakside. Mansjettene, som er justerbare fra 13,5 til 23 cm, kan brukes for seg selv eller spennes fast til halsbåndet.

- Et justerbart halsbånd, som passer til en omkrets på 36-44 cm. Halsbåndet leveres både med en hengelås og 118 cm lang rem med karabinkroker, som kan brukes som hundesnor.

- En 45 cm lang svart floggerpisk i kunstlær, som kan brukes til myke og pirrende slag. Piskens slag kan merkes, uten at det gjør vondt.

- En sort gagball med lufthuller, som er perfekt til dominansleker. Remmen er 1,9 cm bred og kan justeres fra 44 cm til 62 cm i omkrets. Selve gagballen, som er laget i hard plast, er 4,2 cm. i diameter.

- Et mykt svart bondagetau i bomull, som kan brukes til japansk bondage.

- To brystklemmer i metall, som kan justeres alt etter hvor stort trykk man ønsker. Begge brystklemmene er pyntet med en liten lilla bjelle, som kan høres hver gang du beveger deg.

- Et svart blindfold, som får berøringene til å føles mer intense, når synssansen settes ut av spill og de andre sansene vekkes til live. Blindfoldet er laget i kunstlær, som har en myk bakside og fordi det har et elastisk strikk, passer blindfoldet til en omkrets på 49 – 76 cm.

Toy Joy BDSM Starter-sett er spesielt velegnet til dere som skal prøve bondage og SM for første gang, og som vil utforske hverandre med intime leker. Vi anbefaler at dere alltid avtaler et stopp-ord, før dere går i gang.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Jævla bra
Matta - 20. sep. 2021
Jævla bra greiår
Veldig fin start på en flott eventyr!
YoungWild - 24. apr. 2018
Pakken innholdet de ulike delene som har høg kvalitet stoff, tåler mykje og ikkje er iriterende for huden. De roseblader e litt «stive» / veldig falske så er ikkje sø gøy ø bruke de, men kan gjenbrukes då!
Flott produkt som gir alt for en kinky kveld
Seb - 16. aug. 2020
Selve produktet er laget i en virkelig god kvalitet i forhold til prisen. Det er et godt sett for nybegynnere, da det inkluderer mange av produktene du ville begynne med. Det var imidlertid uheldig at det var en liten skade på et av produktene, men Sinful svarte raskt på min henvendelse og et nytt produkt ble sendt umiddelbart. Kommer garantert til å handle her igjen neste gang jeg trenger å krydre tilvęrelsen igjen
0
Ikke en fan
Petite - 8. apr. 2020
Jeg er dessverre ikkeså stor og minner på mange måter om en 12-åring i hųyden. Dette settet er mer eller mindre ubrukelig for meg. Krager blir fort veldig store og brede, bind for ųynene dekker hele hodet og gagballen er for stor. Vi gjųr tuller ofte hjemme med at ting ikke finnes i barnestųrrelser, men kjęresten synes det morsomste var da jeg klaget på at jeg ikke fant sexleketųy i barnestųrrelser!
0
Stimulerende
Mml - 22. apr. 2019
Pisken er sikkert gųy å bruke noen ganger men vi har valgt å investere i en i bedre kvalitet. Ellers veldig fint sett, hvor du får mye for pengene.
0
Startsettet mitt.
Gigi - 9. jan. 2019
Et godt startsett med mange morsomme ting som kan brukes til å leve ut mange Kinky-fantasier. Virkelig god kvalitet for prisen og bra materiale.
0
Et godt startsett
Anonymous - 9. may. 2021
Et fint startsett! Produktene ser ut til å være av høy kvalitet og gir et fint preg på sexlivet ditt :)
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Fin pakke for en nybegynner
Anonymous - 13. mar. 2024
Fint, et passende startsett
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Jooo
Anonymous - 13. mar. 2024
Ok produktkrage litt stor.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Et flott sett
Anonymous - 9. aug. 2020
Et flott startsett som inneholder alt det viktigste! Produkter av god kvalitet. Håndtakene er fine og estetiske. Ulemper: Når det gjelder øyemasken, er den veldig stor og passer ikke til en liten persons ansikt. Du kan også se under masken, men vi kom over det ved å holde øynene lukket. Låsen på nakkebåndet er også av dårlig kvalitet, men den fungerer.
Maskinoversettelse fra sinful.fi

Toy Joy BDSM Starter-sett

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful