Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
TOYJOY Bend Over Boyfriend Strapless Strap-On var 1

Oversikt

Toy Joy Bend Over Boyfriend er en strap-on uten seler. Den kan brukes håndsfritt, slik at man slipper å binde noe fast rundt hoften og benene.  Plasser den lille runde delen i skjeden og opplev at du som "gir", stimuleres på både klitoris og g-punktet.  Bend Over Boyfriend kan brukes av to kvinner eller til pegging hvor mannen får analsex. For å oppnå optimal nytelse, anbefaler vi at dere samtidig bruker et vannbasert glidemiddel. 
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Veldig fornøyd
? - 24. feb. 2022
Enkel å bruke
Mega digg
Serine - 17. nov. 2021
Denne stroppeløse strap-on er veldig bra. Sitter godt i kjeden om du topper og treffer g-punktet ganske bra om du er bottom. Som top får du også klitorisstimuli da denne strap-on har riller som treffer klitoris ved hver bevegelse. Anbefales veldig
Ok for sin pris
Maia - 14. nov. 2021
Det er første gang jeg har prøvd strapless type strapon. Materialet var ikke imponerende, den er skikkelig hard plastikk all around. Synes nuppene designet for å stimulere klitten var altfor hard. Jeg måtte holde og styre hodet litt, men da den kom inn i kjæresten kunne jeg være hands free. Kjæresten min likte det i det minste så jeg kommer til å bruke den for ham. :)
Mye moro og nytelse!
Nesbuing - 8. jun. 2021
Vi kjøpte dette produktet etter å ikke helt ha knekket koden med pegging og anallek. Som ett heterofilt par som har endel erfaring med pegging, var vi ivrige på å prøve denne. Og gjett om vi er glade for innkjøpet! Den har løst helt problemet vi har hatt med peggingen, nemlig at damen ikke var fornøyd med eget utbytte av leken. Men med denne, fikk pipen en helt annen låt. Her kan både mann og frue kjenne på nytelsen, og leketøyet, med høy kvalitet og god ergonomi, har gitt oss mange timer lek og nytelse. Med denne opplevde til og med jeg (mann) min første prostata "orgasme"! Kan virkelig anbefales for nybegynnere og viderekommende innen anallek. Bare husk å varme godt opp, da leketøyet kan virke litt skremmende i størrelsen først!
Fantastisk leketøy til en billig penge!
MissC - 10. apr. 2021
Leketøyet mitt er GØY! Altså, en strapless strapon kan jo være gøyalt på mange vis, sikkert, men altså: Jeg ELSKER den sålangt! Kun fått prøvd den litt alene. Den er innmari vrang å få på plass siden den delen som skal inn i MEG ikke er særlig samarbeidsvillig utformet.
God og rimelig strap-on!
Mr. K - 30. nov. 2020
Kjøpte denne for å bruke den mellom to jenter. Da jeg åpnet esken virket den stor og tung, og jeg var litt usikker på om dette kunne fungere bra i praksis? Men da vi prøvde den ble jeg meget positivt overrasket! For det første så var den lett å få på plass, den satt godt og var veldig tiltalende å se på. I tillegg er tilbakemeldingen fra damen at den føltes veldig god, både når den ble brukt på henne, og også når hun brukte den på meg/en annen jente. Undertegnede måtte også prøve, og jeg kan underskrive at den godt kan brukes analt også, for de av dere som liker dette! Vi er veldig godt fornøyd med kjøpet;)
NIIIIICE
Par - 10. aug. 2021
Skikkelig fin paropplevelse når man er heldig som har en mann som også liker anallek. Den er i kjempekvalitet, og selv om den er litt hard i materialet er den fin og mettende uten at den blir for voldsom.
0
Wow
Kittykat - 16. jul. 2021
Den sitter som den skal og kan brukes både alene eller sammen med kvinner eller menn. Bare WOW!
0
Garantert fornøyelse
Anonymous - 1. mar. 2022
Perfekt produkt, verdig vår forskning og garantert glede
Maskinoversettelse fra sinful.fr
Det fungerer!
Anonymous - 13. mar. 2024
Overraskende tung, men sitter godt fast. Fungerer bra for solospill og er ganske mettende, hvis du liker denslags.
Maskinoversettelse fra sinful.fi

TOYJOY Bend Over Boyfriend Strapless Strap-On

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful